Курси

Європейська академія дистанційної освіти




Про компанію

Європейська академія дистанційної освіти 

  • це приватний, навчальний заклад, дистанційні онлайн (через Інтернет) та кореспондентські (навчальні матеріали раз на місяць надсилаються Новою Поштою у роздрукованому вигляді) курси професій, народної і альтернативної медицини, східної медицини, саморозвитку, езотерики, курси підготовки до ЗНО, навчання за поглибленою програмою, онлайн-школа. Київ, Україна. Хобі-курси, курси по інтересам.


Передпродажна консультація надається через "Задати питання" (це наш онлайн-консультант) і (або) через інші контакти, які вказані на сайті https://golds.pp.ua/

Продовжується набір на всі курси, які викладені на сайті!

Ціни від 300 гривень!

Наразі формати такі: Базовий онлайн-курс і Поглиблений онлайн-курс (для окремих напрямків).

Чим вони відрізняються описано тут: https://golds.pp.ua/kursy/formati-i-termini/

Додаткова знижка при одночасному замовленні (оплаті) двох і більше курсів!

Оплата за навчання приймається тільки від фізичних осіб. Для юридичних осіб й ФОП - освітні послуги навчання на онлайн-курсах НЕ НАДАЮТЬСЯ! 

Європейська академія Gold (з минулого року і дотепер Європейська академія дистанційної освіти) – лідер дистанційної освіти України! Ми працюємо з 2017 року! Понад 300 онлайн-курсій професій і саморозвитку!

Дистанційні онлайн курси для дорослих. Вступ без ЗНО, без іспитів, немає вимог до освіти, рівня підготовки і місця проживання. Тобто ви зможете стати студентом нашої академії, не маючи підготовки взагалі! Є вимоги тільки до віку: від 18 до 55 років (але можливі виключення для осіб, котрим від 56 років, це вирішується в індивідуальному порядку). Ви самі плануєте свій день і час, котрі ви будете витрачати на навчання (а це значить, що ви зможете поєднувати наші курси з роботою, навчанням (тобто без відриву від звичного спосібу життя).

Є альтернатива навчанню на наших курсах. Називається так: "послуга термінової сертификації". Ця послуга обійдеться дешевше навчання.

При зверненні прохання вказувати артикул курсів або краще повні назви тих курсів, які вас цікавлять. Список курсів: https://golds.pp.ua/kursy/spisok-kursiv/

Детальніше про Формати і терміни навчання: https://golds.pp.ua/kursy/formati-i-termini/

Структурні одиниці Європейської академії Gold:

  • Європейська академія бізнесу та сучасних технологій;
  • Європейська академія езотерики, цілительства та прогнозування;
  • Європейська академія валеології, натуропатії та дієтології;
  • Європейська академія східної медицини і культури
  • Репетиторський Центр (онлайн репетитори, індивідуальні заняття зі шкільних предметів, підготовка до ЗНО/НМТ/іспитів).
    Бухгалтерський центр "Онлайн-бухгалтер"
    Центр здоров'я "Натуропат"

Після закінчення навчання видається комплект документів: сертифікати міжнародного зразка. За бажанням абітуриєнта/студента ми можемо зробити сертифікати на будь-якій іншій мові чи мовах, це обговорюється..

 Допомога в працевлаштуванні і відкритті власного бізнесу!

Дистанційні курси пропонуються для всіх населених пунктів, які підконтрольні Україні. Приймаємо громадян інших держав (за умови знання української або англійської або російської мови) і українцям, які мешкають в інших країнах. Доступне онлайн навчання з будь-якої точки світу!

Індивідуальний супровід Особистого Куратора у робочі часи нашого НЗ (з 10:00 до 19:00, з понеділка до п'ятниці) протягом усього періоду навчання плюс 1 місяць після закінчення навчання. 

Найкращі ціни, акції, бонуси і знижки. Ціни знижені!

У вихідні і у святкові дні з 10:00 і до 23:00 (графік роботи може змінитися на розсуд нашого керівництва) працює наша Служба Підтримки.

Оплата: одним платежем, а ще частинами через Liqpay, WayForPay або (і) по інвойсу на валютний рахунок компанії. Зверніть увагу, що згідно з актуальною редакцією Правил оплата за послуги навчання приймається тільки від фізичних осіб. 


Курси

1
  • 700 грн за курс (10 платежів (за 2 модулі))
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Медицина, фармацевтика; Індустрія краси - Косметологія, Краса, здоров'я
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

На минулому тижні закінчила 6 -місячний кореспондентський (навчальні матеріали мені відправляли Новою Поштою раз на місяць) курс адміністратора медичного центру. Дуже-дуже задоволена подачею інформації, за що подяка куратору - методисту Олені Валеріївні Снеженко. Вона дуже гарний куратор - методист, все доступно пояснювала, навіть якщо мені незрозуміло нічого, то вона спокійно, ввічливо і доброзичливо все повторювала. Відповідала на всі питання навіть не у учбовий час. Також окрема подяка менеджерам Європейської академії дистанційної освіти, які вмить вирішували всі питання і допомагали при виникненні складнощів. Після закінчення навчання працевлаштувалася до їхнього "Центру здоров'я "Натуропат" консультантом з натуропатії. Завдяки їхньому Центру я від учора маю клієнтів і стабільно, добре заробляю.

,

3 місяці навчався на нутриціолога. Платив у розстрочку ,три рівні платежі на міс. Довгі години читання лекцій , підручників ,методичних посібників , науково і науково-популярних статтей , біль у руці після безкінечних ісписанних листків цінної інформації.. Мені все здавалося таким важливим ,що я не хотів нічого упустити! Я не шкодую , що я обрав саме Вас! Це саме той рівень змістовності й дисципліни , який був мені потрібен! Системне навчання ,величезна к-ть знаннь- як фундаментальних , так і заснованих на сучасних дослідженнях. я прослухал всі аудіо лекції ,відео лекції , дивився читав - перечитував багато разів ваші презентації ,виконав д/з. Відправив кілька рефератів. Від учора я wellness-коуч , нутриціолог , консультант із здорового харчування.

,

В академії я навчаюся трохи більше тижня. Я навчалася на курсах Анастасії, ITS, навчального центру, Престиж, але мені ніде так не сподобалося, як тут! Методисти, особистий куратор, сама академія зацікавлені в тому, щоби виростити гарних фахівців. Методисти, куратор, менеджери, служба підтримки кваліфіковані і грамотні, відповідально ставляться до своєї роботи! Дякую вам за вашу працю! Дякую за те,,, що ви є!

,

Заказывал у них срочную сертификацию специалистов по ароматерапии. Это услуга Заказывал у них услуг срочной сертификации специалистов. Эта услуга предоставляется жителям всей Украины и других стран. Виртуальный кабинет на базе известной платформы мне быстро настроили. Я получил все учебные материалы для подготовки к онлайн-тестированию. Знаете, что самое приятное? Самое приятное то, что академия не подгоняет, дает вагон времени для тщательной подготовки, не звонят и не пишут до тех пор, пока ты сам не сообщишь им о готовности и своем решении пройти сертификацию. Предоставляется списочек из восьми несложных, интуитивно понятных, разных вопросов по ароматерапии, на которые нужно дать правильные ответы. Я дал. Результаты были выше ожидаемого. Через два дня я получил Сертификат об окончании Базового курса+Электронный сертификат, подписанный КЕП и электронной печатью. Cертификаты мне по моему желанию сделали на двух языках. На немецком языке и французском.

,

Позаду закінчений курс архівної справи (архіваріуса). Короткостроковий. Рада, що записалася саме на такий курс. Дуже задоволена своїм викладачем -куратором і помічником в одному лиці. Викладач - куратор дійсно свою справу знає, і з задоволенням відповідає на всі питання, Навіть така безмежно далека людина від цієї професії, як я, у змозі все зрозуміти та вивчити. Є можливість тут навчатися лише онлайн, для мене, як для людини, котра перебувала у відпустці і готувалася паралельно до ЗНО щоб здобути вищу освіту, такий варіант виявився найкращим, набагато зручнішим, нуль наріканнь. Цікаво, дохідливо. Я отримала базові уявлення про роботу з документами, навчилася вести звітність, зараз блискуче розумію правила оформлення, експлуатації та зберігання ділової документації. Однозначно рекомендую!


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.