Курси

Григор'єва, центр бізнес-навчання




Про компанію

✌️Всім доброго дня.

Я - Людмила Петрівна. Викладач курсів з великим досвідом. До 2021 року працювала в компанії Х. Однак в Новому році вирішила створити власні курси, і для цього орендувала приміщення в центрі міста.

👩‍🏫  Працюю за своєю методикою викладання з практичною ухилом. Так як в невеликій компанії бухгалтер веде і кадри, вчу і даю рекомендації по кадровому діловодству, роблю кадровий аудит.

Люблю працювати з зацікавленими людьми, які за своєю спеціальністю хочуть знати більше.

Передбачила підвищення кваліфікації. У бухгалтера - це вузько спеціалізовані теми: оренда, поглиблено податки, транспортна логістика, туроператор / турагент і багато інших. Даю консультації. Підвищую свою кваліфікацію: беру участь у семінарах і тренінгах, співпрацюю зі спеціалізованими журналами.

❕Курси розраховані також на новачків без спеціальної освіти.


Курси

1
  • 8 800 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Економіка, бухгалтерія та облік, Фінанси, страхування
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Очень позитивная, активная, профессионал в своём деле Людмила Петровна не только даёт доступную информацию по курсу, а ещё в перерывах даёт психологическую и моральную поддержку, наставления и рекомендации с практики. Дважды попадала к ней на курсы, просто выбирая сам курс, а не преподавателя, и дважды осталась довольна общением и полученными знаниями.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.