Курси

Автошкола підприємства УВЦЖМАІ




Про компанію

    Автошкола Підприємства "Учбово-виробничого центру" Житомирської міської асоціації інвалідів запрошує на навчання з підготовки водіїв транспортних засобів категорії "В" усіх бажаючих та людей з обмеженими фізичними можливостями.

   Навчання проходить в два етапи: І етап-Теоретичний, ІІ етап-Практичний здійснюється на сучасних автомобілях "Nissan Micra" з автоматичною коробкою передач, "Hyundai Accent", "Hyundai I-20", "Daewoo Lanos" з механічною коробкою передач та на автомобілі з ручним керуванням ЗАЗ 110270 (для людей з обмеженими фізичними можливостями).

        Чому обирають нас!

  • оплата частинами(під час укладання договору Ви вносите встановлений аванс)
  • досвідчені викладачі та інструктори
  • навчання теоретичної частини відбувається у комфортних спеціально обладнаних аудиторіях, у яких є все необхідне для якісного навчання ПДР
  • навчання практичної частини відбувається на спеціалізованих автомобілях
  • для безпеки наших студентів,автошкола облаштована бомбосховищем.

   Для того, щоб записатися в автошколу на курси підготовки водіїв вам достатньо зателефонувати нам. 

Потім оформити договір на одній з адрес, яка вам зручніше та надати:

  • Ксерокопію паспорта громадянина України чи ІD карти(прописка)
  • Ксерокопію ІПН
  • 2 фотографії 3.5х4.5
  • медичну довідку встановленого зразка.                                         

Встигніть записатися вже зараз, зателефонуйте нам:


Курси

1
  • 15 500 грн за курс
  • Водіння - Автошкола (одержання прав)
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Велика подяка Олександру Миколайовичу за теоретичний курс навчання. Це було доступно, професійно і цікаво. Життєві приклади і поради легко запам'ятовувались. Ви - майстер з викладення теорії! Також, висловлюю вдячність керівництву школи за організацію навчального процесу на високому рівні!

,

Хочу сказать спасибо автошколе за прекрасные знания. Теорию преподают хорошо , все легко запоминается. На занятия по вождению приходила с удовольствием ) Никаких скрытых платежей , цена обучения хорошая)

,

Хочу подякувати автошколі за отримані знання! Дуже цікаві та зрозумілі лекції! Максимально комфортний графік відвідування занять. Особлива подяка моєму інструктору Віктору. До першого заняття єдине що я знала це як відкрити двері в машину))) Рада, що обрала саме цю школу за рекомендацією більшості моїх друзів!

,

Якщо ви в пошуках автошколи, то 100%раджу "УЦВ"ЖМАІ. Автошкола з індивідуальним підходом до кожного учня ,я жодного разу не пошкодувала, що обрала саме її. Чудовий колектив та атмосфера на заняттях. Якщо Ви дійсно хочете навчитися практичному водінню і пізнати теорію, то ця автошкола для Вас)

,

Чудова автошкола! Олександр компетентний в усіх питаннях,теорію викладав доступно,і цікаво з прикладами з життя.Рекомедую


Дивіться також усі курси в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, коледжі в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.