Курси

Alterra




Про компанію

Alterra - міжнародний освітній, екзаменаційний та методологічний

центр, який спеціалізується на підготовці та підвищенні бізнес-кваліфікації

за національними та міжнародними програмами, проведенні онлайніспитів, видачі дипломів і сертифікатів та розробці авторських проектів

для розвитку фахівців у сфері бухгалтерії, фінансів, аудиту та управління.

Наш міжнародний центр акредитований провідними міжнародними та національними організаціями багатьох країн, серед яких: ICFM, IAB, ICB, Нагорода від IAAP, ПБРК, ФПБАУ, APBE, CIMA, IAAP, «Silver center» IAB, ОСНАД, АССА.

Наша компанія функціонує на ринку бізнес-освіти вже більше 10 років. За цей час, кількість слухачів вже перевищуює 200000 по всьому світу. За 10 років ми провели вже 7500 міжнародих іспитів.

Лінійка програм компанії включає найактуальніші в сучасному світовому бізнесі кваліфікації та програми різного рівня в залежності від потреби і мети спеціаліста або компанії.

Центр спеціалізується на проведенні короткострокових практикумів та тренінгів з різних тематиків, вебінарів у рамках авторських проектів, національних програм, міжнародних програм, а також проводить корпоративне навчання для компаній та груп студентів за індивідуальним запитом кількома мовами.

Особливістю структури підготовки з більшості програм є ефективне на сьогоднішній день співвідношення практики (60%) та теорії (40%).

Після завершення навчання, кожний студент отримує електронній сертифікат від нашого центру і має змогу скласти іспит на отриманя міжародного диплому від ІАРВЕ, СІМА чи АССА. 


Курси

1
  • 8 900 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Аудит, стандартизація, ISO, Економіка, бухгалтерія та облік
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.