Курси

Курсова підготовка при Запорізькому державному медичному університеті




Про компанію

Кафедра управління і економіки фармації та фармацевтичної технології 

Кафедра розташована у  корпусі 4а (вул. Сталеварів, 36 А).

Завідувач кафедри – Бушуєва Інна Володимирівнапрофесор, доктор фармацевтичних наук.

Електронна пошта: [відкрити контакти][email protected], [відкрити контакти][email protected]

Сайт кафедри: https://zsmu.sharepoint.com/sites/UEF_FT/SitePages/CInf.aspx

Сторінка кафедри у Facebook: https://bit.ly/Facebook-UEF-FT-ZSMU

Спільнота кафедри у Viber (посилання для приєднання): https://bit.ly/Viber_UEF_FT

Навчальні дисціпліни:

  • Фармацевти/провізори-інтерни зі спеціальності «Фармація промислова фармація вивчають на кафедрі управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.

  • Провізори-інтерни зі спеціальності «Загальна фармація» вивчають управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.
  • Слухачі передатестаційних курсів удосконалення кваліфікації зі спеціальності «Організація і управління фармацією» вивчають управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.
  • Слухачі передатестаційних курсів удосконалення кваліфікації зі спеціальності «Загальна фармація» вивчають управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.
  • Слухачі передатестаційних курсів удосконалення кваліфікації зі спеціальності «Аналітико-контрольна фармація» вивчають управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.
  • Слухачі передатестаційних курсів удосконалення кваліфікації зі спеціальності «Фармацевт» вивчають управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.
  • Слухачі спеціалізації «Організація і управління фармацією» вивчають управління і економіку фармації та фармацевтичну технологію.

Кафедра забезпечує навчання на циклах тематичного удосконалення фармацевтів, а саме: «Актуальні питання фармацевтичної діяльності», «Правові аспекти обігу прекурсорів в медицині, фармації та промисловості України», проведення заходів безперервного професійного розвитку тощо. 

Підготовка спеціалістів на кафедрі базується на принципах оптимізації та забезпечення інформаційної організації навчального процесу з елементами самостійної роботи, а також на впровадженні нових ефективних форм контролю набутих компетенцій.

Категорії курсів


Курси

1
  • 2 600 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Медицина, фармацевтика
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.