Курси

StopFail, міжнародній освітній EdTech хаб




Про компанію

Про нас

StopFail - міжнародний освітній EdTech хаб з базою в Україні та Ізраїлі. Ми займаємося розвитком soft skills і бізнес англійської. Наші клієнти - IT фахівці в різних країнах з амбіціями кар'єрного зростання.

Принципи нашого навчання:

  • побудова професійного нетворкінгу;
  • вивчення англійської через обговорення робочих ситуацій;
  • розвиток критичного, креативного мислення та переговорних навичок;
  • підготовка до міжнародної роботи: знання культурних  особливостей  та менталітету.

Переваги програм:

StopFail –  міжнародній освітній EdTech  хаб, спрямований на комплексний розвиток своїх клієнтів та досягнення результатів.

Ми викладаємо як функціональну мову для точної передачі своїх думок англійською, так і методики і техніки взаємодії зі співрозмовниками під час презентацій, конференцій, робочих дзвінків. Наші методики дозволяють розкрити потенціал студента, в тому числі побачити свої досягнення та усвідомити свою цінність та можливості.

Унікальність курсів StopFail:

  • чергування Business та General English в курсах;
  • прокачування  soft skills, таких як critical thinking, analytical  thinking, creative  thinking, problem-solving ability, presentation skills, confidence, storytelling skills на розмовних сесіях з викладачем;
  • навички small talk, вчимося впевнено вести розмову та розташовувати до себе людей як у робочих так і в побутових ситуаціях;
  • гнучкість у побудові програми навчання для студентів залежно від їх цілей, потреб та пріоритетів;
  • прокачуємо емоційну грамотність (здатність розуміти соціальний контекст і декодувати емоції колег та оточуючих), що є одним із важливих soft skills при прийнятті на роботу.

Навчальна програма

Навчання проходить по програмі, що включає в собі кілька курсів-модулів, з можливістю кастомізації під конкретну людину. Програма може включати як окремі курси-модулі, спрямованих на вивчення граматики або лексики, так і курси, що комбінують граматику, лексику і практику софт скіллів. Мінімальна тривалість одного курса-модуля 1 місяць.

Всі курси розроблені спільно з нейтів спікерами, топовими лекторами ізраїльських ВНЗ (Hebrew University) та CELTA-сертифікованими фахівцями.

Категорії курсів


Курси

1
  • 23 400 грн за курс (3 місяці навчання в групах)
  • Мовні - Англійська мова
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Карьерная консультация ТОП. Действительно стоит того! Я получил не только конкретные рекомендации по развитию своей карьеры и улучшению CV, но и индивидуальное руководство и поддержку от 2-x менторов и коуча. Они помогли мне определить мои цели, разработать план действий на следующие 3 месяца, 6 мес, год, и улучшить свое резюме и профиль в LinkedIn, после чего я начал получать новые и свежие заявки от HR. Карьерная консультация с коучем - отличный выбор для всех, кто стремится к карьерному росту в ИТ. Спасибо вам 💜

,

Дуже дякую за допомогу в підготовці до інтервью в міжнародну компанію в США. Отримав більше офер на $50К, ніж пропонували зпочатку. Особисте дякую Любі та Вероніці.


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.