Курси

Салют, дитячий садочок




Про компанію

Садок "Салют" - це заклад повного дня, який націлений на повноцінний розвиток кожної дитини. Однією з головних особливостей є вивчення англійської мови, що стає невід'ємною частиною освітнього процесу. Від самого молодшого віку діти знайомляться з іноземною мовою, адаптуючись до багатомовного світу.

У "Салюта" дуже важлива роль приділяється індивідуальному підходу до кожної дитини. Вихователі та педагоги завжди готові вислухати і підтримати кожного малюка, допомагаючи розвивати його таланти та здібності. Програма навчання орієнтована на розвиток креативності, логічного мислення та соціальних навичок.

Однією з ключових мет цього дитячого садка є підготовка дітей до школи. Перед виходом у школу кожен маленький випускник "Салюта" вже має необхідні знання та навички, які допоможуть їм легко адаптуватися до нового етапу в житті.

Загалом, дитячий садок "Салют" в Кривому Розі - це місце, де діти вчаться, ростуть, та розвиваються під керівництвом досвідчених вчителів та з використанням сучасних методик. Тут кожна дитина має можливість зростати щасливою та готовою до нових досягнень у своєму житті.


Курси

1
  • 200 грн за заняття
  • Розвиток дітей - Підготовка до школи
  • Дошкільники
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Кривому Розі, ЗВО/ВНЗ в Кривому Розі, коледжі в Кривому Розі, репетиторів в Кривому Розі, роботу в Кривому Розі.