Підбірка ігор, що допоможе вивчити програмування

Підбірка ігор, що допоможе вивчити програмування

IT-школа Gomother пропонує безкоштовні ігри для дітей, що будуть розвивати ві них логічне мислення та нейронні зв’язки мозку. Якщо Ви націлені на серйозне вивчення, то школа програмування для дітей Академмістечко стане кращим варіантом.

Ігри захоплюють дітей, але не завжди приносять їм користь. IT школа Gomother підібрала безкоштовні, але цікаві гри для дітей, які розвивають в них логічне мислення та нейронні зв’язки мозку, а також зацікавлять їх у вивченні програмування. Якщо Ви прагнете до серйозного вивчення, то школа програмування для дітей Академмістечко стане найкращою ідеєю.

CodinGame

Ігрова платформа для програмування. Однією з її переваг є те що, вона дає можливість керувати сценарієм ігор за допомогою програмного коду. Існує великий вибір мов для навчання, які проходять у формі гри. За допомогою написання коду і створення власного «штучного інтелекту» дитині треба буде розв’язати найрізноманітніші й веселі проблеми. Вона розвиває логічне мислення та вміння шукати розв'язання поставлених задач. 

CodeCombat

Ця гра дуже гарно підійде для тих, хто зовсім не мав досвіду в програмуванні. У ній програмні команди виступають в ролі заклинань і дій початківця чарівника або воїна, якого дитині потрібно «прокачати». Користувач може обирати мову програмування, яку хоче освоїти: Python, JavaScript. Але, головне — не обрання конкретної мови, а досягти розуміння її принципів. Гра побудована так, щоб ігрок, який переходить на новий рівень гри отримував нові знання, оскільки кожен рівень буде мати підвищений рівень складності, порівнюючи з попереднім.

Ruby Warrior

Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина засвоїла Ruby, то гра Ruby Warrior є відмінним ресурсом для цього. Ця гра підходить для новачків в програмуванні. У ній є два рівні складності, які допоможуть дитині рухатися в вивченні програмування, відповідно до її знань.

CheckIO

Це ресурс для вивчення і практики мови програмування Python. Будь-який користувач може зареєструватися на майданчику і почати навчання або, вже знаючи мову, відшліфувати свої навички.
Ваша дитина буде вивчати таку мову програмування як Python у формі гри. В описі самого завдання є довідкові дані, ознайомившись з якими, дитина зможе зрозуміти як розв’язувати поставлену задачу.
Школа Gomother пропонує великий вибір курсів різних мов програмування, Python є одним з цих курсів. На заняттях ми даємо тільки практичний матеріал в ході виконання власних проєктів. Таким чином, учень не тільки зможе вивчити написання коду, а й створити кілька власних ігор.

Code Hunt

Code Hunt є чудовою грою для тих, хто хоче навчитися програмуванню або використовувати свої навички володіння такими мовами, як Java або С # в реалізації своїх проєктів. Ця гра підійде, як для початківців, так і для вже знайомих з програмуванням користувачів. З самого початку гри в Code Hunt гравцю на вибір надаються завдання, виконання яких не викликає труднощів. Далі будуть йти більш складні завдання.

Ігри — це веселий та цікавий процес проведення часу, однак це ще може бути корисним заняттям, якщо це розвиває у дитини логіку та вчить правильно мислити. Якщо програмування і створення ігор захоплює Вашу дитину — направите її захоплення в у вивчення програмування, що в майбутньому забезпечить Ваше чадо не тільки улюбленою роботою, займатися якою вона буде залюбки, а ще й отриманням високого рівня заробітної плати.

Ми пропонуємо проходження курсів у нашій школі програмування для дітей Академмістечко та Житомирська. Переходьте до нашого сайту Gomother, де Ви зможете ознайомитися з переліком наших курсів та обрати разом із дитиною те, що буде для неї цікавим у вивченні.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Ранній розвиток, розвиток дітей