Залишайте заявки на онлайн-тренінг "Фінанси 101"

Залишайте заявки на онлайн-тренінг "Фінанси 101"

В умовах триваючого карантину, ми змінили формат традиційного дводенного тренінгу з фінансів на навчання через Zoom або Microsoft Teams, яке зараз включає 8 зустрічей по 90 хвилин два рази на тиждень. В додатку оновлена програма тренінгу.

Всі наші тренінги з Фінансів зараз проходять в цьому новому форматі для наших ключових клієнтів. Заняття проходять в динамічній і інтерактивній формі, з активною роботою в малих групах (командах). Ми просимо всіх учасників включати камери під час ефіру для кращої взаємодії з тренером і між собою. Перед тим, як прийняти участь в програмі, ми пропонуємо кожному учаснику пройти невеличкий тест

За результатами тесту ми ділимо всіх учасників на команди по 4 людини, в кожній з яких є 1-2 людини з високим балом по тесту. Таким чином, відбувається навчання всередині команд і кожна команда приблизно на одному початковому рівні. Всі матеріали тренінгу, включаючи відео, доступні на Гугл Класі, на якому реєструються всі учасники. Ми вже підготували Курс "Фінанси 101", на який можна зареєструватися за посиланням нижче (Гугл не пропускає корпоративні адреси електронної пошти, а тільки особисті, які є практично у всіх)

На кожному занятті обговорюємо 2-3 теми за наступною схемою:

1. Презентація тренера по слайдах 15-20 хвилин

2. Онлайн опитування на menti.com (приклад опитування) або (частіше) робота в малих групах в breakout rooms над фінансовим кейсом (тренер підключається до кожної команди на декілька хвилин) 10-15 хвилин

3. Групове обговорення результатів – 5 хвилин 

Після кожного заняття команди отримують домашній кейс, а тренер потім надає зворотний зв'язок кожній команді. Частина завдань виконується в MS Excel, що значно прискорює процес фінансового аналізу і планування. В кінці курсу ми рекомендуємо провести невеликий тест на 1 годину і підвищити мотивацію вчитися.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини