Англійська онлайн: як не забути мову

Англійська онлайн: як не забути мову

Як вчити англійську онлайн. Курси та самостійне навчання. Прості поради як не втратити мотивацію та ефективно вчити мову вдома.

Останніми роками наша реальність істотно змінилася, змінився не тільки стиль життя, а й підхід до навчання. Це ж торкнулося вивчення іноземної. Англійська онлайн стала альтернативою традиційному навчанню. Велику кількість часу, який звільнився, можна витратити з користю для іноземної, головне, не занудьгувати і не втратити мотивацію.

Ефективно вчити англійську вдома допомагають різноманітні активності, а живі уроки замінюються відео заняттями. Крім того, дистанційне навчання - це чудова можливість нарешті підтягнути слабкі моменти, розібратися з незрозумілими правилами та поліпшити певну навичку. Також заняття допомагають урізноманітнити однотипні будні, поспілкуватися з людьми з різних куточків світу. Ми вже детально розповідали про особливості навчання дітей англійської онлайн, сьогодні ж розглянемо цікаві активності, які допоможуть проводити час із користю для іноземної.

Англійська онлайн: прості поради для домашнього навчання

Іноді вдома буває багато вільного часу, може здолати лінь і небажання приділяти час англійській. Тим паче, що в інтернеті доступно стільки серіалів, фільмів і мультиків онлайн, які можна подивитися. Щоб уникнути ліні та прокрастинації, вчити мову вдома необхідно різноманітно та цікаво. А ще регулярно.

  • Якщо вам складно приділяти багато часу онлайн урокам, складіть графік коротких, але регулярних практик. Краще 15 хвилин на день подивитися ролик мовою оригіналу або зробити кілька вправ на граматику, ніж не зробити нічого. Розклад має бути комфортним і не стомлюючим. Визначте, коли вам найзручніше займатися і додайте туди урок англійської. А ще, важливо розуміти, що практика іноземної не обов'язково має проходити за виконанням класичних вправ.
  • Займайтеся різноманітно. Як ми зазначили вище, займатися онлайн не обов'язково тільки на уроках англійської. Використовуйте доступні ресурси - серіали, мультики, ролики на Youtube, у TikTok, слухайте подкасти та аудіокниги. Вільне дозвілля можна проводити з користю для іноземної.
  • Знайдіть викладача для онлайн занять. Відео уроки з українським та іноземним викладачем допоможуть поліпшити розмовні навички, розширити кругозір і ненудно провести вільний час. На таких заняттях є можливість поставити запитання щодо нової теми, домашніх завдань, практикувати вивчену лексику.

Якщо ви вдома перебуваєте всією сім'єю, займайтеся разом. По-перше, це можливість для всіх членів сім'ї прокачати свої знання, по-друге, чудова ідея для веселого і пізнавального проведення часу. Це можуть бути різноманітні ігри, спільний перегляд фільмів і мультиків, розучування пісень і багато іншого.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Дошкільна освіта Мовні курси Підготовка до школи