Блог навчальних закладів

Знайдено 15 статей

Переваги білінгвізму. Чому варто вчити англійську або німецьку з дитинства

Білінгвізм, тобто володіння двома мовами, стає все більш поширеним явищем. Батьки прагнуть, щоб діти вільно володіли як рідною, так і іноземною мовою. У статті розглянемо, у чому переваги білінгвізму і дамо практичні поради батькам.

Ігрові методи вивчення англійської та німецької мов для дітей дошкільного віку

Вивчення іноземної мови в дошкільному віці є важливим кроком у розвитку дитини. Курси англійської та німецької для дітей повинні обов'язково включати ігрові методики. Вони допомагають залучити дітей до процесу навчання та зробити його цікавим.

Як обрати онлайн-школу англійської мови для дитини

Навчання англійської мови є надзвичайно важливим для розвитку дитини в сучасному світі. Але при виборі онлайн школи виникає багато питань і сумнівів. Які критерії варто враховувати при виборі?

Англійська для дітей влітку: «за» чи «проти»

Літні канікули — це чудовий час для дітей, коли вони можуть насолоджуватися свободою від школи та занять і зануритися у безтурботні літні пригоди.

Ігри для вивчення англійської мови для дорослих і дітей

Вивчення англійської мови — це захоплива подорож, яка відкриває безліч нових можливостей. Однак цей процес може бути досить складним і потребувати значних зусиль.

Прийменники в англійській мові

В англійській мові стільки цікавих фішок і тем, з якими ми продовжуємо вас знайомити. Сьогодні поговоримо про прийменники в англійській мові, що це таке й навіщо вони потрібні? Розберімося.

Навчання дітей англійської: особливості та практичні поради

Вивчення англійської мови в ранньому віці є важливим етапом у розвитку дитини, що може відкрити перед нею безліч можливостей у майбутньому.

Найкращі методики вивчення англійської мови для дітей

У цій статті ми розглянемо декілька ефективних підходів та методик, які ви зможете застосовувати як окремо, так і комбінуючи їх між собою в процесі навчання ваших наймолодших учнів англійської мови.

Запрошуємо на відкритий урок «Моделювання персонажу з гри Minecraft»

Запрошуємо на відкритий урок «Моделювання персонажу з гри Minecraft».

Яку роль відіграє проєктна робота на уроках?

Аби навчання було корисним, з огляду на майбутню буденність учня, в новій українській школі відбувається проєктна робота.

  • @Gomother
  • IT школа Go-Mother
  • 25 листопада 2022