Блог навчальних закладів

Знайдено 10 статей

Прийменники в англійській мові

В англійській мові стільки цікавих фішок і тем, з якими ми продовжуємо вас знайомити. Сьогодні поговоримо про прийменники в англійській мові, що це таке й навіщо вони потрібні? Розберімося.

Навчання дітей англійської: особливості та практичні поради

Вивчення англійської мови в ранньому віці є важливим етапом у розвитку дитини, що може відкрити перед нею безліч можливостей у майбутньому.

Найкращі методики вивчення англійської мови для дітей

У цій статті ми розглянемо декілька ефективних підходів та методик, які ви зможете застосовувати як окремо, так і комбінуючи їх між собою в процесі навчання ваших наймолодших учнів англійської мови.

Запрошуємо на відкритий урок «Моделювання персонажу з гри Minecraft»

Запрошуємо на відкритий урок «Моделювання персонажу з гри Minecraft».

Яку роль відіграє проєктна робота на уроках?

Аби навчання було корисним, з огляду на майбутню буденність учня, в новій українській школі відбувається проєктна робота.

  • @Gomother
  • IT школа Go-Mother
  • 25 листопада 2022

Діти, вони наше усе

Мені завжди було цікаво, чим відрізняється підприємство, компанія від звичайної сім'ї. У бізнесі є зрозумілі процеси, прописані процедури, а як це можна перенести в сім'ю чи модель сім'ї.

Думайте про майбутнє: які можливості перед дитиною відкриває вивчення англійської

Усі ми хочемо дати своїм дітям найкраще майбутнє. Це стосується й освіти – навіщо задовольнятися малим та думати про навчання лише в Україні, коли можна створити можливості для дитини розвиватись без кордонів?

  • Allright
  • AllRight
  • 21 вересня 2022

Англійська онлайн: як не забути мову

Як вчити англійську онлайн. Курси та самостійне навчання. Прості поради як не втратити мотивацію та ефективно вчити мову вдома.

Курси англійської в Києві для дитини: що мають знати батьки

Обираючи курси англійської в Києві для дитини, не забудьте про мотивацію. Зверніть увагу на школи, де підтримуватимуть і заохочуватимуть бажання дітей вчитися.

Англійська мова для дошкільнят: чи потрібно вчитися за мультиками

Дізнайтеся, як організувати вивчення англійської мови для дошкільнят за допомогою мультфільмів, щоб воно не переросло в залежність від гаджетів та інтернету.

  • Green Сountry
  • Федорчук Світлана
  • 14 вересня 2022