Яку роль відіграє проєктна робота на уроках?

Основний принцип НУШ – навчання через дію. Не одноразово траплялося, що учні, особливо старших класів, ставили питання вчителеві «а як цей предмет стане у пригоді мені в житті?».

Група продовженого дня, репетитор початкових класів та інші програми GoMother проводяться відповідно до програми НУШ.

Нова українська школа набирає все більше популярності й запроваджуєтся у школах все частіше з першого класу. Її основний принцип – навчання через дію. Не одноразово траплялося, що учні, особливо старших класів, ставили питання вчителеві «а як цей предмет стане у пригоді мені в житті?». Аби навчання було корисним, з огляду на майбутню буденність учня, в новій українській школі відбувається проєктна робота.

Репетитор початкових класів GoMother

Проєктна робота

Проєктне навчання – це метод, за яким учні вивчають, досліджують, пробують і виконують роботу практично. Завдяки навчанню на основі проєкту діти застосовують знання і навички для розв’язання реальних проблем. Таким чином у кожного, хто таким чином виконує завдання підіймається рівень відповідальності за свою готову роботу.

Під час проєктних робіт на заняттях, вчитель виконує роль наставника, або куратора. Він направляє, підказує, але ніяким чином не змінює підхід учня та його задум. Основна ціль педагога – надати необхідне середовище та умови для творчого підходу вихованців до реалізації проєкту. Завдяки такому методу діти навчаються самостійно вирішувати завдання, керуватися власними думками та практично підходити до виконання задачі.

Робота в колективі

Невіддільною частиною проєктного навчання – є робота в колективі. Виконання класних робіт зазвичай відбувається у парах, або ж командах. Учневі необхідно навчитися не лише генерувати свої ідеї, але і чути інші та застосовувати їх у спільній праці. Командна робота іноді навчає більше, ніж самостійна. Тут ти не лише виконуєш поставлену задачу, але і співпрацюєш з однолітками, навчаєшся розподіляти обов’язки та урахувати думки та ідеї кожного в групі.

Репетитор початкових класів

Репетитор початкових класів GoMother бере до уваги навчання першачків за принципом НУШ. Практичний та творчий підхід завжди був присутній на уроках GoMother, тож учням початкових класів буде комфортно навчатися. Наша мета доповнити основне навчання вашої дитини у школі та поглибити її знання. У дітей не буде стресу через різний підхід викладання у власній школі та школі GoMother, адже методи залишаються незмінними.

Ми йдемо в ногу з часом та не залишаємося осторонь нових впроваджень у сфері освіти та науки.
Тож, якщо Вашій дитині потрібна допомога із закріпленням знань зі шкільних предметів або отримання їх з нуля – ми раді допомогти Вам і Вашій дитині.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Онлайн курси Підготовка до ЗНО/НМТ Підготовка до школи