Чарівна пігулка для вчителів: безкоштовна платформа з готовими домашніми завданнями

Відтепер вчителі загальноосвітніх шкіл можуть делегувати підготовку й перевірку домашніх завдань невтомному електронному помічнику, а саме — платформі JustClass.

Відтепер вчителі загальноосвітніх шкіл можуть делегувати підготовку й перевірку домашніх завдань невтомному електронному помічнику, а саме —  платформі JustClass. Для цього вчитель має обрати завдання з бази готових домашніх вправ і надіслати учням згенероване посилання. Ці вправи розроблені за шкільною програмою, і система JustClass автоматично перевіряє та оцінює їхнє виконання за 12-бальною шкалою.

Зараз на платформі доступно понад 1500 інтерактивних вправ з таких предметів, як-от: математика, українська та англійська мови. Незабаром команда методистів і вчителів JustClass опублікує ще й вправи з інших предметів, про додавання яких від учителів надійшло найбільше запитів.

Кожне завдання на платформі JustClass містить елементи гейміфікації. Завдяки цьому учні з цікавістю засвоюють шкільну програму. Крім того, система JustClass перешкоджає списуванню, обмежуючи час на виконання завдань та приховуючи правильні відповіді. Через такі параметри учні не мають часу шукати відповіді в інтернеті, радитися з однокласниками та не можуть поширювати правильні відповіді в класі.

Усі бали зберігаються в особистому кабінеті вчителя та учнів, що дозволяє вчителям відстежувати прогрес учнів та оцінювати їхні успіхи в навчанні. Використання платформи JustClass дозволяє вчителям ефективно організовувати процес навчання, зменшити навантаження та зосередитися на найважливіших завданнях.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Математика Онлайн курси