ЦСН «Проком» вітає з успішним завершенням навчання слухачів, що навчались у лютому 2023 року

ЦСН «Проком» вітає з успішним завершенням навчання слухачів, що навчались у лютому 2023 року

Вітаємо наших слухачів лютого 2023 р. з успішним завершенням навчанням та виходом на нові перспективі в кар’єрі та автоматизації свого бізнесу!

Загалом за лютий ЦСН «Проком» навчив та допоміг опанувати програми лінійки BAS:.

  • 25 слухачам у форматі індивідуальний курс з підтримкою викладача;
  • 7 груп онлайн (загальна кількість слухачів 36);
  • також наші фахівці-практики провели більше 10-ти індивідуальних онлайн консультацій та допомогли клієнтам у налаштуванні прикладних рішень (BAS КУП, BAS Малий бізнес, BAS УТ тощо) та у питаннях коректного відображення у програмах бізнес-процесів підприємства та отримання необхідних аналітичних даних.

Навчання проводилося на базі двох форматів: онлайн у групі та індивідуальний курс з підтримкою викладача. Вибір наших слухачів та досвід навчання показує, що при корпоративному навчанні більш ефективним є навчання у групі. Цей формат дозволяє скорегувати план навчання під запит замовника та при навчанні акцентувати увагу на питаннях обліку конкретного підприємства. Окремі слухачі навпаки частіше обирають індивідуальні курси, що дозволяє навчатись у власному графіку та пройти всі питання під патронажем власного консультанта

Ми дуже дякуємо нашим слухачам за плідну співпрацю при проходженні курсів: саме завдяки Вашій мотивації, ентузіазму та зацікавленому відношенню до навчання ми отримуємо такі ефективні результати!

Колектив ЦСН «Проком» цінує наших слухачів і клієнтів та бажає подальших професійних успіхів! Ми завжди готові допомогти і навчити на курсах BAS  кожного, у кого є бажання опанувати нові знання! Вивчайте сучасне програмне забезпечення  для автоматизації бізнесу разом з ЦСН «Проком»!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Онлайн курси Фінанси, страхування