Курси англійської мови онлайн

➢ ➣ ➤ Запишіться на курси англійської мови онлайн – ✔ відкрийте для себе нові можливості. ✔ Дізнайтеся, що враховувати, щоб вибрати найкращу школу англійської

Англійська на курсах онлайн – плюси та мінуси

Під час пандемії Covid-19 онлайн-формат на великій швидкості увірвався в наше життя, і, схоже, міцно в ньому закріпився. Робота, шопінг, екскурсії, подорожі, сімейні свята – все це вимушено перемістилося до онлайн формату. І навчання не стало винятком. Нині величезну популярність завоювали курси англійської онлайн для початківців (посилання). Спочатку, таке нововведення було для нас чимось незвичним і не комфортним. Але згодом ми оцінили всі переваги Zoom та Skype конференцій. Однак для багатьох все ще залишаються відкритими питання: «Наскільки ефективним є навчання онлайн на курсах англійської мови? Чому варто віддати перевагу — онлайн чи офлайн урокам? Запрошуємо вас разом знайти відповіді на ці запитання.

Плюси онлайн курсу англійської

Чим же багатьом людям подобається онлайн навчання?

  • Комфортна обстановка – як виявилося, можна вчитися, перебуваючи у себе вдома, сидячи у зручному кріслі та насолоджуючись ароматною кавою.
  • Не потрібно витрачати час на дорогу – щоб опинитися на уроці, достатньо включити ноутбук та підключитись до інтернету.
  • Навчання в будь-якій точці світу - курс англійської онлайн можна проходити, перебуваючи у відрядженні, у відпустці, влітку на дачі, і навіть проживаючи за кордоном.
  • Економія коштів - по-перше, онлайн навчання коштує дешевше, а по-друге, не потрібно платити за проїзд на заняття, які зазвичай проходять щонайменше 2-3 рази на тиждень.

Мінуси вивчення англійської на онлайн курсах

За явних переваг онлайн формат має також свої недоліки:

  • Фактори, що відволікають, — звучання телевізора, спілкування родичів може заважати зосередитися на уроці. А якщо у вашій родині є маленькі діти, їм може бути важко зрозуміти, чому не можна забігати до кімнати, де ви займаєтеся.
  • Розслаблююча атмосфера — зручне крісло, м'які тапочки та комфортний домашній одяг може заважати продуктивній робочій обстановці.
  • Відсутня спілкування з товаришами по навчанню — на жаль, в онлайн форматі набагато складніше взаємодіяти з іншими студентами.

Що краще: офлайн або онлайн школи англійської

Кожен формат має свої сильні та слабкі сторони. Зважуючи плюси та мінуси онлайн навчання, візьміть до уваги такі фактори:

  • Робочий графік – якщо у вас ненормований день, тоді краще вибрати індивідуальні заняття на онлайн курсах та вивчати англійську мову з викладачем, який зможе під вас підлаштуватися.
  • Місце проживання - якщо ви живете далеко від обраної вами школи, тоді онлайн навчання стане для вас паличкою-виручалочкою.
  • Стиль життя – ви часто буваєте у роз'їздах? Ви матимете можливість вивчати англійську, де б ви не знаходилися.
  • Особисте сприйняття — багато людей помічають, що мають більше користі саме з онлайн навчання. А іншим складно сприймати інформацію через екран монітора.

Отже, що краще — очне чи дистанційне навчання? Все залежить від ваших обставин, а також особисто вашого сприйняття інформації.

Самостійне вивчення англійської онлайн. Чи є шанс на успіх?

В Інтернеті можна знайти безкоштовний курс англійської мови онлайн. Така пропозиція здається привабливою, тому що з'являється можливість вивчати англійську як для дорослих, так і для підлітків, не вкладаючи у свою освіту великі гроші.

Варто зазначити, що така система навчання заслуговує на особливу увагу. З одного боку, ви зможете суттєво заощадити кошти. До того ж, розпочинаючи навчання, ви не берете на себе жодних зобов'язань.Однак, у самостійному навчанні є ряд підводних каменів, на які неможливо заплющити очі:

  • Самоорганізація – протягом усього курсу вам доведеться докладати великих зусиль, щоб не пропускати уроки та виконувати домашні завдання, якщо такі передбачені.
  • Потрібно знайти того, хто б виправляв помилки — у вимові, в граматиці. Інакше доведеться перенавчати, а це робити завжди складніше, ніж вчитися з нуля.
  • Живе спілкування only english – без цього не обійтися у вивченні англійської мови. Для цього необхідно буде знайти розмовні клуби або завести дружбу з англомовними людьми.

Приступаючи до самостійного вивчення англійської мови, потрібно бути готовим до того, що іноді доведеться боротися зі втомою і навіть лінощами. А, на жаль, тривалі паузи між заняттями зведуть нанівець усі зусилля, витрачені раніше.

Як зробити навчання онлайн на курсах англійської комфортним

Якщо ж ви дійдете висновку, що краще не займатися самоосвітою, а записатися на курси розмовної англійської онлайн, спробуйте застосувати кілька рекомендацій, щоб дистанційний формат приніс вам максимум користі:

  1. Організуйте робоче місце - для цього вам знадобиться електронний пристрій, письмовий або журнальний стіл, стілець або крісло, блокнот для записів та ручка.
  2. Забезпечте собі тишу - на час занять знайдіть затишне місце, де вас ніхто і ніщо не відволікатиме.
  3. Подбайте про якісний електронний пристрій — він повинен мати гарний мікрофон, динамік і камеру, а також високу роздільну здатність екрана.
  4. Організуйте швидкісний інтернет – щоб у вас не виникало труднощів із підключенням до уроків.

Ці прості поради допоможуть не відволікатися на технічні нюанси під час занять.

Як вибрати найкращі курси англійської мови онлайн?

На сьогоднішній день у багатьох мовних центрах організовано дистанційне навчання. На що варто звертати увагу, щоб знайти такі школи англійської мови онлайн, серед яких ви могли б вибрати найкращу?

  1. Визначтеся з метою навчання – ви бажаєте вивчати інглиш з нуля чи підвищити свій рівень англійської? Вам необхідно підготуватися до іспитів чи подорожуватиме закордон? Чи плануєте вступати до іноземного ВНЗ чи прагнете влаштуватися на роботу в міжнародну компанію? Залежно від вашої мети, шукайте навчальний заклад, який пропонує відповідну програму.
  2. Відгуки студентів — наприклад, введіть у браузері запит «курси англійської Київ онлайн рейтинг», і ви потрапите на сайти, де учні залишають свої відгуки про мовні школи. Не пошкодуйте часу та почитайте, що люди пишуть про той чи інший навчальний заклад. Варто зазначити, що такі незалежні сервіси, як Google та рейтинг онлайн-шкіл англійської мови Enguide, публікують чесні рекомендації учнів.
  3. Методика навчання – для розмовної англійської необхідна комунікативна система навчання.
  4. Досвід викладання вчителів — поцікавтеся, чи володіють викладачі міжнародними сертифікатами, які підтверджують їхній високий рівень англійської мови та дають право займатися викладацькою діяльністю.
  5. Ціна за курс англійської - як показує досвід, практичніше вибирати середню вартість навчання по регіону.
  6. Розмовні клуби – величезний плюс, якщо школа дає до них доступ.
  7. Графік занять - продумайте заздалегідь, в які дні, коли і скільки разів на тиждень ви готові підключатися до уроків.

Онлайн школа англійської мови My English World – яскравий приклад навчального закладу, де зібрані всі перелічені критерії. Крім того, що вчителі цього мовного центру намагаються цікаво та жваво проводити заняття, так адміністрація школи ще й подбала про онлайн підтримку протягом усього курсу навчання. Записуйтесь на вступне тестування і завітайте на безкоштовний пробний урок у My English World, щоб переконатися — у цій школі вам дадуть якісні знання. Пориньте у світ англійської з професіоналами!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси Початкова школа