Блог навчальних закладів

Знайдено 27 статей

Міфи про графічний дизайн

Попит на графічних дизайнерів зростає і необхідно чітко розуміти, що являє собою ця професія.

Які можливості відкриває перед підлітком знання основ графічного дизайну

Графічний дизайн — це невід'ємна частина нашого життя. Він оточує нас усюди: на вулицях міста, у магазинах, у кіно, на телебаченні та в інтернеті.

2D-марафон для початківців

Запрошуємо новачків на безоплатний 2D-марафон. Старт 27 листопада.

Відкрий свій творчій потенціал у малювані

Зроби перший крок до цифрового малювання. Вчись послідовно. Обирай вектор розвитку.

Поліпшення фотографій за допомогою Photoshop

Основні прийоми обробки фотографій у Photoshop включають корекцію кольору, ретуш портретів, регулювання контрасту та яскравості та видалення зайвих об'єктів — дотримуючись цих рекомендацій, можна створити якісні та професійні зображення!

Які ІТ-напрями вивчають підлітки у Львівській Академії СТАРТ_ІТ

Знайомимо вас зі складовими навчальних програм «Базова комп’ютерна підготовка (для 10-11 років) та «Комплексна комп’ютерна підготовка» для (12-14 років).

Дизайн. Безоплатне навчання в Чехії

Особливості освіти в Чехії для дизайнерів. Має бути чітке уявлення про те, яким саме дизайном ви хотіли б займатися, бо при вступі може бути вибір — 31 студія-спеціальність!

Дизайн елементів і принципи у веброзробці

Розглянемо найважливіші аспекти дизайну у веброзробці, включно з кольором, формою, текстурою і простором, а також принципи композиції, такі як баланс, контраст, ритм і єдність.

Бути як Гауді — навчання може і повинно бути цікавим і креативним

Виявляється, що з простих матеріалів, якщо додати дрібку креативності та веселого настрою, можна створити справжні шедеври!

Графічний дизайнер. Варіанти заробітку

Для старту кар'єри в графічному дизайні цілком достатньо навичок, отриманих після інституту або профільних курсів. Випускник одразу має кілька варіантів для реалізації себе як дизайнера.