Блог навчальних закладів

Знайдено 33 статті

Запрошуємо на тренінг «Аналіз «Витрати — об’єм — прибуток» та оцінка беззбитковості»

18 травня 2024 відбудеться тренінг «Підвищуємо рентабельність бізнесу: аналіз «Витрати — об’єм — прибуток» та оцінка беззбитковості». Бізнес-тренер — Надія Сірко.

Актуальні тренінги у травні 2024

У межах тренінгів учасники розглянуть теоретичні питання та практичні завдання з актуальної тематики та отримають базові знання й навички щодо використання інструментів управлінського обліку, що сприяють підвищенню ефективності бізнесу загалом.

Present Simple — дуже легко

Present Simple є чи не першим і найважливішим граматичних часів в англійській мові. Незважаючи на свою назву, він є фундаментом для побудови речень та вивчення його має бути першим кроком для кожного, хто опановує англійську мову.

Як покращити свою бізнес-англійську протягом року

У світі глобалізації та високих технологій знання англійської мови, а зокрема ділової англійської, стає необхідністю для успішної кар'єри та спілкування у бізнес-середовищі.

Англійська для маркетологів онлайн

Вивчення англійської для маркетологів має свої особливості, що враховують специфіку цієї професійної галузі. Однією з ключових особливостей є необхідність розуміння маркетингових термінів та понять.

Фахівцям з внутрішнього аудиту

Спеціальна пропозиція від HOCK international для здобувачів сертифіката CIA (Certified Internal Auditor) з України — до 30 квітня 2024 знижка 45 % на повний пакет матеріалів CIA Exam Review.

Бухгалтерський облік у фермерських господарствах 2024 року

Цей курс розрахований для бухгалтерів, які ведуть облік ФГ та фізосіб, які зайняті у сільському господарстві. Цей курс дозволить вам без проблем працювати бухгалтером в агросфері й з легкістю вирішувати суто аграрні ситуації.

Сертифікат FMAA — спеціальна пропозиція для студентів з України

Сертифікат FMAA (Financial and Managerial Accounting Associate) започаткований американським Інститутом IMA (Institute of Management Accountants, USA) та запропонований здобувачам на початку 2024 року.

Важлива інформація щодо іспитів CIMA DipPM

До уваги здобувачів диплома CIMA Diploma in Performance Management. Складати іспити за програмою у чинному форматі можна тільки до 24 грудня 2024. Реєстрація нових студентів на програму не можлива.

Сертифікація для фахівців з управлінського обліку

Фахівцям з управлінського обліку HOCK Ukraine рекомендує ознайомитися з кваліфікацією CMA (Certified Management Accountant) від американського Інституту фахівців з управлінського обліку (Institute of Management Accountants, USA).