Блог навчальних закладів

Знайдено 7 статей

27-ма Міжнародна Конференція PSY-BODY-SOUL. Online

🌳 Неймовірна подія! 27-ма Міжнародна Конференція PSY-BODY-SOUL відбудеться Online 29-30 липня 2023. Ми з вами! Ми запрошуємо учасників на підключення спікерів та учасників з усіх куточків світу на платформі Zoom. Разом ми сила!

Ретрит з комфортом: творчий відпочинок в Карпатах

Коли ви були в таборі для дорослих?...де не треба організовувати, контролювати, піклуватися? Приїздіть до нас! Тут батьки відпочивають душею, а про дітей піклуємося ми! Заїзд "Івана Купала» 03.07 - 08.07. Заїзд "Вечорниці» 10.07 - 15.07

  • U-club
  • Мірошниченко
  • 22 червня 2023

Подих життя, ретрит-перезавантаження

Запрошуємо відпочити та побути із собою у оточенні чарівної природи! Подих життя – це ретрит, що дозволяє доторкнутись до свого внутрішнього світу з трьох напрямків Psy-Body-Soul (Психологія/Тіло/Душа)

26-та Міжнародна конференція PSY-body-soul

Неймовірна подія! 26-та Міжнародна Конференція PSY-body-soul відбудеться Online 13-15 січня 2023 ми з вами! Ми запрошуємо учасників на підключення спікерів та учасників з усіх куточків світу на платформі Zoom. Разом ми сила!

Трихологія від А до Я

Комплексний підхід та методи вирішення проблем шкіри голови та випадання волосся Безкоштовний вебінар з трихології від Космотрейд з Вікторією Кущій 21.06 о 19.00

Кінезіотейпування

Що являє собою метод кінезіотейпування та в чому його користь?