Блог навчальних закладів

Знайдено 33 статті

Ефект спостерігача

Як цей ефект діє у нашому житті: все що ми вивчили, визначили, припустили, як можлива реальність відрізає і руйнує можливі та ймовірні реальності, перетворюючись на одну панівну, вибрану нами з простору обмежень.

Магія цифр та ключів

Чи знаєте ви, що за допомогою цифр можна розряджати енергію минулого, звільнятися від спогадів та нав'язливих думок, минулих дослідів, та створювати майбутнє, змінювати лінії розвитку подій у житті?

Марафон «Алхімія молекул» стартує!

Застосовуємо цей час й для роботи з тілом, й для всього, з чим стикаємося у повсякденному житті, й у критичних ситуаціях, й з природою, й… 💫 🧙 Усвідомлюємо себе алхіміками, працюючи з молекулами.

Підготовка до Нового Року

За традицією, Запрошую вас у спільну підготовку до нового року. Я ділитимуся своїми улюбленими передноворічними питаннями, які використовую понад 15+ років) 💫 Все в легкості, як ми тепер любимо

Техніка, у яку я закохана

Один день здатний круто змінити ваше життя. Отримати сесію барів Access Bars — це як прийняти ментальний душ.

«Енергетичні потоки», нова програма

Запрошую на нову програму «Енергетичні потоки. Легкість, радість, щастя, розслаблення, сила, пишність» та на Симфонію «Магія легкості».

«Істино, виявись!» — кліринги у відкритому доступі

На Землі відбувається прискорення процесів та зміна парадигм, як ви проживаєте енергії цього часу?

Первинне ідеальне тіло — це можливо?

Техніка, що служить імпульсом для самозцілення, завдяки якому може бути запущений всеосяжний процес зцілення при найрізноманітніших захворюваннях у фізичному тілі, а також — на рівні тонких тіл.

Як обирати навчання для себе?

Ми живемо в дивовижний час, на стику епох, і в нашому доступі є як передові квантові знання нового часу, так і попереднього вибору за нами! Як же зрозуміти, в які навчання «пірнути»?

Access Bars – чарівна квантова техніка, що полегшує життя

💆🏻‍♀️✨Технологія дозволяє звільнити голову/неспокійний розум людини від усього, що створює неприємності, хвороби, страждання