Big Ben, академія дошкільнят

Комплексна підготовка до школи, 3 роки до школи



  • 237 грн за заняття (60 хвилин)

Про курс

Дніпро

Правий берег

Лівий берег

Вік дитини: від 3 до 4 років (через 3 роки до школи).

Тривалість курсу: 1 навчальний рік (2 семестри по 4,5 місяці).

Тривалість заняття: 2 рази на тиждень по 60 хвилин.

Перед зарахуванням малюка до групи обов'язково проводиться попередня безкоштовна зустріч-знайомство дитини та батьків з одним із методистів Дошкільного відділення. На ній методист знайомиться з малюком та батьками, визначає знання та навички дитини. Таким чином, дитина почне навчання у групі, що відповідає його поточному рівню. І тут навчання буде максимально ефективним.

Головне завдання цього етапу – підготувати малюка до повноцінного навчання.

Вважаючи, що дитині рано щеплювати ті чи інші навички, вчити та розвивати її здібності, деякі батьки насправді ускладнюють життя своїх дітей і, таким чином, втрачають найкращий час для розвитку малюка. Встановлено, що інтелектуальне стимулювання пришвидшує розумовий розвиток дитини.

Для повноцінного вироблення у дитини навичок та умінь потрібен час – такі особливості формування пізнавальних процесів у дітей у дошкільний період. Навчання дошкільнят - це рух від простого до складного, від приватного до загального та перехід кількості до якості.

Чим раніше дитина починає навчання, тим більш впевненими та різнобічними будуть знання та навички, які він виробить до моменту вступу до школи і тим успішнішим буде процес адаптації дитини до нового середовища. Тому найкращий час для початку навчання зараз!

Підготовку до школи деякі дитячі центри часто зводять до того, щоб навчити дитину читати, рахувати та писати. Так само важливо навчити його цьому етапі міркувати, оцінювати, сприймати. Саме це основні завдання нашої Програми «Підготовка до навчання».

Ви хочете, щоб ваші діти розвивали свої здібності та таланти? Тоді допоможіть їм зробити перші кроки у світі знань та творчості разом із професіоналами Академії дошкільнят BIG BEN.

Ласкаво просимо до BIG BEN! Зробити перший крок і записатися на співбесіду можна на нашому сайті на будь-якій сторінці Академії дошкільнят — ми з Вами зв'яжемося.

Англійська для дошкільнят - окремий курс Академії мов Big Ben (докладніше дивіться в курсах Академії мов BIG BEN та на нашому сайті).

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.