BIG BEN, академія мов

Англійська мова для дошкільнят, 3-6 років



  • 224 грн за заняття

Про курс

Днепр

Правий берег

Лівий берег

Академія BIG BEN є лідером в комплексній підготовці до школи в місті Дніпро та у вивченні англійської, німецької та польських мов.

 На відміну від "розвивалок", в Академії BIG BEN англійська для дошкільнят це окремі заняття, а не одне заняття, як на багатьох розвивальних заняттях, де і підготовка до школи та англійська поєднані в одному занятті. Поєднувати в одному занятті дошкільну підготовку й вивчення іноземної мови - та ще й обов'язково - означає не отримати результату в жодному з напрямків. Тому в BIG BEN батьки самі вирішують, займати дитину на дошкільній підготовці та ходити на англійську мову, чи вибрати один з напрямків.

Коли батьки приймають рішення відвідувати обидва напрямки, наш зручний розклад дозволяє поєднувати це в один день (заняття йдуть одне за одним з перервою 15-20 хвилин) або ж займатися у різні дні. Крім того, у нас є спеціальна цінова пропозиція для Слухачів, які відвідують обидва напрямки - комплексну підготовку до школи та англійську для дошкільників.

Програма англійської мови для дітей дошкільного віку (від трьох років) розроблена викладачем-методистом Академії Мов BIG BEN, Шестаковою Л.М.

Ми формуємо групи з урахуванням початкового рівня знань дитини, а також віку (на відміну від багатьох центрів, де, наприклад, діти трьох і шести років займаються разом). Пропонована програма допоможе дітям у віці від 3 до 6 років (або першокласникам) освоїти основи англійської мови, перш за все усного мовлення. Основна мета програм - розвиток навичок сприйняття англійської мови та мовлення з використанням простих граматичних конструкцій. Робота в невеликій групі ровесників принесе кожному малюку багато радості та користі. У численних іграх важко обійтися без товаришів, а дух змагання та співпраці допоможе проявити себе.

Тривалість занять - 2 рази на тиждень по 45 хвилин.

BIG BEN Academy - найкращий старт для малят у вивченні англійської мови!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.