Верхова їзда



  • 1 250 грн за заняття (40 хв)

Про курс

У кінному клубі "Темпо" ви наповнитесь надзвичайною первісною силою та енергією при контакті з конем. Тут членами команди є як коні, так і інструктори... і, навіть, кінний фотограф)

Скакуни більшість свого часу знаходяться на вільному вигулі та мають цілодобовий доступ до корму. Таке утримання позитивно впливає і на їх самопочуття, і на те, як вони будуть з вами комунікувати та взаємодіяти під час прокату. Особливою гордістю на цій конюшні є те, що коні настільки спокійні і виховані, що управління під час верхової їзди легко здійснюється поводами без заліза.

Щоб вибрати зручний час кінної прогулянкина та уникнути "піку навантаження", запис відбувається заздалегідь по завдатку - це допоможе Вам спланувати свій відпочинок та повністю розчинитися у всепоглинаючій насолоді, легкості і спокою в сідлі на коні...


Якщо хочете спробувати швидкі алюри, варто бронювати від 1 до 3-х годин їзди з конем супроводу. При такому замовленні об'їдете верхи весь ліс, пройдетеся польовими стежками, підніметесь на пагорби... 

А ще коні навчені лягати по команді, подавати ноги, поклонитися чи стати на задні - такі трюки граційно доповнюють фотосесії. Замовляти звичайного чи трюкового коня для фотосесії також потрібно заздалегідь. Катання на коні включене в фотосесію під час зміни локацій.

Ми знаходимось у Львові по вул.Єрошенка, 28 та у с.Зубра поруч ресторану "Рафаель".

Якщо виникатимуть запитання - телефонуйте або переходьте на офіційний сайт http://www.horseriding.lviv.ua/ або сайт інструткора https://top.horseriding.lviv.ua/.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.