Planet of beauty

Депіляція і бікіні дизайн



  • 4 000 грн за курс

Про курс

Курси депіляції і бікіні дизайну (в групі). Курси депіляції Харків . Освойте прибуткову професію за короткий строк!

Переваги проходження курсів в Planet of beauty.

Ми готові надати учням не лише теоретичні знання, а повну матеріально-технічну базу з можливістю відпрацьовувати практичні навички на запрошених моделях:

  • Повністю обладнані робочі місця з усіма необхідними косметичними продуктами, спецодяг – це вже входить у вартість навчання.
  • Жодних додаткових вкладень.
  • Пріоритет на практиці – ви відпрацьовуєте алгоритми процедур на реальних людях.
  • Ми дбаємо про наявність моделей, немає необхідності вмовляти знайомих та родичів.
  • Оснащення обладнанням для апаратних процедур – умови максимально наближені до реального робочого процесу.
  • Детальний розбір всіх найпопулярніших послуг.
  • Консультування щодо просування власних послуг.
  • Можливість займатися у групі та індивідуально.

Депіляція - найдієвіший і зручний на сьогодні спосіб видалення волосся, який дозволяє забути про небажаної рослинності на кілька тижнів. Бережний пілінг, гладка шкіра без подразнень, економія часу на щоденний догляд - безапеляційні переваги, яким віддають перевагу сучасні жінки.

Курси депіляції в нашому навчально-консультаційному центрі Planet of beauty - це можливість в короткий термін здобути навички дуже затребуваною і прибутковою на сьогодні професії. Навчання депіляції воском і шугарінг підійде абсолютно всім бажаючим освоїти нове ремесло або навчитися робити процедуру правильно навіть в домашніх умовах.

Даний курс дасть можливість оволодіти всією технікою і видами депіляції, що дозволить вам розширити спектр своїх послуг, і, відповідно, клієнтську базу. Ви навчитеся робити депіляцію теплим і гарячим воском, а також технікою шугаринга. На курсі Ви отримаєте всю інформацію про особливості проведення депіляції за допомогою кожного виду і різних технік, навчитеся підбирати правильний матеріал для кожної зони, дізнаєтеся все про засоби і правила догляду за шкірою до, під час і після депіляції.

Ви отримуєте диплом міжнародного встановленого зразка англійською мовою. Цей диплом завірений оригінальною голограмою, яка має кілька ступенів захисту. Диплом діє у країнах ЄС, СНД, Китаю та ін. Для багатьох клієнтів, хто приїжджає до нас навчаться з інших країн, буде можливість з цим дипломом реалізувати свої отримані навички на території своєї країни.

Щоб записатися на курс перейдіть за посиланням:

заявка на курс навчання

Отримати консультацію або записатися на курс - Пн-Нд з 09:00 до 20:00

Заняття проходять - пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 16:00

Телефон: [відкрити контакти]+38(063)-596-03-58 на цьому номері є Viber, Telegram, WhatsApp, BiP

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Сайт : pb-kh.com

https://www.instagram.com/planet_of_beauty_kh/

https://www.facebook.com/Planet_of_beauty_kh-428097221269355/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Яніта Максименко,01.10.2019, 13:02
Всем привет)) На днях прошла курс по восковой депиляции. Сначала была теория, затем практика. Самое главное попрактиковалась на моделях по полной))) Все очень понравилось))) Мастер Александр, такая классная, все показала, объяснила. С ней очень легко! Спасибо еще раз Александра)) Советую всем!!!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.