My English World, школа англійскої мови

Англійська мова для початківців



  • 2 400 грн на місяць

Про курс

Які основні завдання курсу англійської для початкиівців?

Головними завданнями курсу англійської мови для початківців, які викладачі прагнуть вирішити протягом усього навчального періоду стали:

  • Розвиток мовних навичок - простіше кажучи, говоріння. Бар'єри та пороги можна подолати, просто почавши озвучувати думки. Твердження, заперечення, питальні форми, дозволять розумно реагувати на репліки.
  • Граматика - тільки основні часи. Правила застосувань прикметників, прислівників, часто споживаних прийменників і інші базові граматичні констукции, необхідні для встановлення простий комунікації.
  • Лексичний мінімальний запас - багато нових слів, які вирвані з самих різних галузей життєдіяльності. Досвідчені педагоги підкажуть Лайфхак швидкого запам'ятовування і правильного застосування кожного з них в житті.

Яких результатів варто очікувати по закінченню курсу?

Англійська з нуля (Харків) в My English World допоможе рівномірно розвинути усне, писемне мовлення, розширити словниковий запас, навчитися сприймати розмову на слух, читати англомовні тексти.

  1. Комунікативна методика - запорука успішного навчання та учні починають говорити. 1500 нових слів допоможуть чітко і лаконічно формулювати думки, підтримуючи нескладні побутові бесіди на різні теми.
  2. Крім цього, постійна практика виховає здатність розуміти, про що говорять співрозмовники. Робота з мультимедійними матеріалами, читання адаптованої літератури допомагає з легкістю вловлювати зміст розмови, а також фільмів, відео роликів в оригіналі.
  3. Граматика - без неї нікуди. Конструкції стануть зрозумілими і легкими, при правильно організованому підході до презентації правил. Негайна відпрацювання пройденого матеріалу дозволить вловити логіку і швидко освоїти певні схеми. Важливим можна вважати і вимова.
  4. Від краси і мелодійності вимовлених слів залежить не тільки естетика, але і взаєморозуміння між людьми. Правильно, чітко говорити, при цьому вірно розставляючи акценти в пропозиціях і роблячи правильні наголоси - запорука привітного і доброзичливого ставлення.

За підсумками курсу англійської для початківців в Харкові ви позбудетеся від необхідності нервово хапатися за телефон в пошуках перекладу в програмі елементарних фраз, відчуєте впевненість і легкість, незалежно від виниклої сітуації.

Переписка з партнерами, нескладна, неформальна бесіда за чашкою кави, покупки в магазині, замовлення квитків - будь-яка сфера стане доступною і перестане викликати трепет і страх перед формулюваннями. 

Базові знання, які надає такий напрямок як курс англійської з нуля у Харкові від школы англійської My English World, допоможуть стати впевненим туристом, отримувати задоволення від нових знайомств. Пізнавати світ, займатися спортом, робити набіги по магазинах, ходити на екскурсії і взагалі - отримувати від життя повноцінне задоволення.

Головні мотиви вивчення англійської з нуля

Підвищення рівня знання англійської мови стає частіше необхідністю, ніж простим бажанням. Хоча і цей варіант не виключається. Багато дорослих, заможні люди, повертаються в класи, в аудиторії бажаючи стати кращою версією самого себе, розширити власні горизонти. Але, кажучи про часті приводи для звернення на курси англійської з нуля Харків на сайті стали:

  • Кар'єра - нова інформація, якої наповнена всесвітня мережа, надходить із зарубіжних джерел нескінченним потоком. Новинні портали, блоги, подкасти, прості форуми, де закордонні колеги діляться між собою безцінним досвідом вимагають певних навичок. Крім цього, відвідування міжнародних конференцій, виставок, семінарів позбавлене сенсу, якщо мову презентера неможливо розібрати на тези.
  • Подорожі - в чужій країні важливо швидко оцінювати різні ситуації і своєчасно грамотно на них реагувати. Бронь номера, замовлення сніданку, купівля сувенірів - це більше приємні клопоти, які, тим не менш, вимагають знань. Якщо мова заходить про виникнення необхідності в отриманні медичної допомоги, вирішенні конфліктних ситуаціях пов'язаних зі специфікою законодавства держави, отримання юридичної консультації, курси англійської для початківців Харків можуть стати справжньою паличкою-виручалочкою.
  • Можливість виїзду за кордон на довготривале перебування - робота це або просте бажання змінити місце дислокації, абсолютно не важливо. У кожного знаходяться суб'єктивні причини, зібрати речі і стати частиною іншої культури на певний час. Для того, щоб заводити знайомства і впевнено себе почувати серед іноземних співгромадян, необхідно освоїти навички спілкування.

Обсяг курсу: 5 місяців

Час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Nkechi,25.03.2020, 18:09
I am happy yo study here. My teacher is very good and my group is very friendlyJ
Антон Лопырев,17.02.2020, 12:20
Самые адекватные курсы по ценовой политике, и по лояльности, и по преподаванию.
Чернышевская Оля,08.02.2020, 17:10
После тестирования меня определили в группу, где всего 4 человека. Сначала напряглась, думаю, что-то не так. Потом поняла всю прелесть ситуации. Это считай индивидуальные занятия, мы очень много говорим на английском, все подробно обсуждаем, очень живо проходит занятие. Занимаюсь с огромнейшим удвольствием. Танюша просто молодец.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.