Курси

Startup IT Academy




Про компанію

STARTUP IT Academy - перша в Україні академія IT-спеціальностей для підлітків, яка дає своїм учням шанс створити власний стартап-проєкт під керівництвом досвідчених вчителів та успішних IT-фахівців.

Наші програми поєднують вивчення популярних напрямків IT і розвиток soft skills, таких як робота в команді, тайм-менеджмент, лідерство. В Startup IT Academy учні віком 9-15 років отримають необхідний старт для кар’єри в IT, а саме практичні знання та навички, необхідні для вступу до університету, стажування або роботи.


Курси

1
  • Інформаційні технології, IT - Графічний дизайн, Програмування, розробка, Робототехніка
  • Молодша школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Навчання проходили обидві дитини в молодшій та старшій групі, і ходили вони на заняття з задоволенням. Навчались на соломʼянці. Особливо саподобалась організація процесів, чітке інформування клієнтів в нестандартних ситуаціях (бо самі знаєте в які часи жиемо) та круті викладачі. Однозначно можу порекомендувати цю академію!

,

Никому не советую иметь дело с этой школой. Пока ты не заплатил деньги, тогда ты интересен. Когда деньги получили, тогда уже они про тебя забывают, на вопросы не отвечают. Дньги вернуть тоже нельзя.

,

Хочу присоединиться ко всем негативным отзывам, потому что тоже поверила этим мошенникам. Люди, не ведитесь на низкие цены и огромные скидки. После первого же занятия вы поймете, что вас обманули, но будет поздно. Потом на сообщения не отвечают, деньги не возвращают.

,

Я навчався в онлайн школі протягом декількох місяців, і, на жаль, був дуже розчарований. Перш за все, якість викладання була дуже низькою, викладачі не мали належної підготовки та не могли ефективно пояснити матеріал. Крім того, курси були дуже перевантажені, що створювало значні труднощі для мене та інших студентів. Кінцевий продукт навчання був дуже слабким, і я відчував, що не отримав достатньої підготовки для роботи в обраній галузі. Я не рекомендував би цю онлайн школу комусь, хто хоче отримати якісну професійну підготовку в галузі IT.

,

Навчався в цій школі, вона не забезпечувала достатньої підтримки від викладачів. Курси були складні для мене, але мої запитання залишалися без відповіді протягом тривалого часу. Крім того, я не був задоволений якістю матеріалів та навчальних ресурсів, які надавала школа. Загалом, мій досвід навчання в цій онлайн школі був негативним.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.