Курси

Sigma Software University




Про компанію

Sigma Software University – це освітня платформа, створена компанією Sigma Software для обміну знаннями та розвитку ІТ спільноти в Україні.

Sigma Software – шведська компанія з українським корінням, що надає високоякісні послуги з ІТ консалтингу клієнтам по всьому світі. Ми беремо краще з обох культур, і саме цей мікс дозволяє нам створювати найліпші та найефективніші рішення для стартапів, продуктових компаній та ентерпрайзів в сферах телекомунікацій, реклами, авіації, автомобільній індустрії та інших. Наші R&D центри опановують трендові технології та напрямки, серед яких Infotainment, AR/VR, ML, Data Science, AI, тощо.

У 2016 році компанія Sigma Software вирішила об’єднати знання та накопичений у різних галузях досвід, сильну команду експертів-практиків та впевнене бажання створити ефективну екосистему для розвитку ІТ індустрії під єдиним брендом – Sigma Software University.

Створена освітня платформа покликана допомагати професійно зростати та опановувати нові напрямки як початківцям, так і досвідченим фахівцям.

Щороку ми проводимо понад 40 курсів та мітапів за провідними напрямками ІТ розробки та бізнес девелопменту.

Випускники наших курсів та учасники мітапів, а це 500+ щороку, мають можливість прокачати свої знання та навички або отримати міцний фундамент для подальшого розвитку в ІТ.

Наразі ми виступаємо партнерами 15 провідних учбових закладів у Харкові, Києві, Одесі, Дніпрі та Львові.

У семи оснащених нами лабораторіях у вишах та коледжах щороку мають змогу навчатися понад 1200 студентів.

Понад 300 інтернів кожен рік проходять практику на реальних проектах за менторством досвідчених фахівців Sigma Software.

Ми сумлінно підходимо до розробки наших програм, самовіддано ставимося до процесу навчання та з гордістю спостерігаємо за успіхами наших учнів!


Курси

1
  • 11 000 грн за курс
  • Інформаційні технології, IT - Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.