тренінг

Процедури та етапи впровадження HACCP



  • 1500 грн -5%


  • Київ
    02.06.2025, початок о 12:00

Цільова аудиторія

Для кого наш практикум ?

  • працівників ресторанного бізнесу
  • працівників харчових підприємств
  • аудиторів систем безпеки харчової продукції
  • технологів
  • шеф-кухарів

Програма

Програма:

  • Актуальне законодавство України щодо впровадження HACCP;
  • Відповідальність за порушення вимог роботи згідно принципів НАССР
  • Програми-передумови - огляд;
  • Уніфікована форма акту перевірки короткий інструктаж по проходженню перевірок;
  • Санітарно-гігієнічне навчання – огляд обов'язкових вимог;
  • Документація НАССР: огляд основних журналів, інструкцій;
  • Обговорення питань зі спікером

Дата проведення:  2 червня 2025р. з 12.00 – 17.00

Додаткова інформація

Умови проведення:

  • очне навчання м.КИЇВ
  • конференц-зал (з укриттям)
  • іменний сертифікат кожному учаснику
  • матеріали презентації в електронному вигляді


Вартість:  1 400 грн / 1 учасник.


Залишити коментар
Введіть ваше ім’я.
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Введіть ел. пошту.
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCaВиробництво, промисловiстьАудит, стандартизація, ISO

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.