тренінг
Процедури та етапи впровадження HACCP
- 5 годин
- Після закінчення видається Сертифікат
- Profi club
- www.profi-club.com.ua
- Анна Блохіна
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Цільова аудиторія
- працівників ресторанного бізнесу
- працівників харчових підприємств
- аудиторів систем безпеки харчової продукції
- технологів
- шеф-кухарів
Програма
Програма:
- Актуальне законодавство України щодо впровадження HACCP;
- Відповідальність за порушення вимог роботи згідно принципів НАССР
- Програми-передумови - огляд;
- Уніфікована форма акту перевірки короткий інструктаж по проходженню перевірок;
- Санітарно-гігієнічне навчання – огляд обов'язкових вимог;
- Документація НАССР: огляд основних журналів, інструкцій;
- Обговорення питань зі спікером
Дата проведення: 2 червня 2025р. з 12.00 – 17.00
Додаткова інформація
Умови проведення:
- очне навчання м.КИЇВ
- конференц-зал (з укриттям)
- іменний сертифікат кожному учаснику
- матеріали презентації в електронному вигляді
Вартість: 1 400 грн / 1 учасник.
Інші тренінги у категоріях:Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCaВиробництво, промисловiстьАудит, стандартизація, ISO
Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.