Компанії

ЕМАУ-Академія, навчальний центр




Коротко про компанію

Навчальний центр «ЕМАУ-Академія» є структурним підрозділом Гомадської спілки «Експертна Міжгалузева Асоціація України» (ЕМАУ).

Активна діяльність НЦ «ЕМАУ-Академія», яка була розпочата у 2017 році, спрямована на:

  • підготовку фахівців в сфері менеджменту нерухомості, а також 
  • поширення, популяризацію та сприяння запровадженню в діяльність різних суб'єктів національних та міжнародних стандартів ISO.

НЦ «ЕМАУ-Академія» також є партнером та учасником міжнародних проєктів, що ініційовані та раелізовані у партнерстві з GIZ (Німеччина), USAID (США), ETF (ЄС з офісом в Італії), та ін.

Навчальний центр взаємодіє та проводить навчання у співпраці з 18 вищими навчальними закладами України та Державним центром зайнятості України, з якими укладені відповідні Меморандуми та Угоди про співпрацю.

Послуги

НЦ «ЕМАУ-Академія» проводить навчання та  підготовку з підвищення кваліфікації для фахівців в сфері менеджменту нерухомості, а саме:

  • Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків);
  • Менеджер (управитель) з комерційної нерухомості;
  • Керівник підприємства, що надає послуги з управління та комплексного обслуговування об'єктів нерухомості;
  • "Старт діяльності" та функціонування ОСББ.

По завершенні навчання випускники в подальшому мають можливість пройти професійну атестацію (серифікацію персоналу) та отримати Кваліфікаційний сертифікат встановленого зразка.

Сертифікацію здійснює акредитований у Національному агентстві з акредитації України (НААУ) Орган з сертифікації персоналу (ОСП) - Сетрифікаційний центр "СТАНДАРТ", що є партнером ГС "ЕМАУ".

За професією «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» згідно чинного законодавства дані Сертифікату вносяться до зведеного Реєстру атестваних осіб Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України (Мінвідновлення).

Також фахівцями НЦ розроблені та пропонуються навчальні курси з впровадження в діяльність підприємств, організацій та установ національних та міжнародних стандартів ISO з менеджменту, а саме:

  • систем менеджменту якості (ДСТУ ISO 9001),
  • систем управління інформаційною безпекою (ДСТУ ISO/IEC  27001),
  • систем управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000) та інші.

На постійній основі проводиться набір груп для підготовки "внутрішніх аудиторів" систем менеджменту (СМ) для підприємств, організацій та установ, що вже впровадили та/або планують впровадження СМ на відповідність обраних стандартів.
Здебільшого навчання проходить у форматі "on-line".

Додаткова інформація

Про новини щодо діяльності Навчального центру "ЕМАУ-Академія" можна також дізнатися зі сторінок в соц.мережах за посиланнями:

https://www.facebook.com/emau.academy
https://www.facebook.com/emau.expert/ 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.