Тренери

Буг Наталія




Про тренера

Наталія Буг

  •  професійна художниця та дизайнерка, має значний досвід роботи в Україні та за кордоном. Членкиня спілки дизайнерів України, брала участь у журі Всеукраїнських дизайнерських конкурсів, була менторкою на Hatathon2.0 у 2021 році та на Всеукраїнському Практикумі Толерантності.

Крім того співпрацювала з компанією Dolce&Gabbana була однією з декількох художників України, обраних для компанії кастомізації взуття та аксесуарів у Dolce&Gabbana. Розробляла колекцію принтів для таких брендів як Actor's Furs, l'Eskizzo, KazkaMila та інших.

Викладачка курсів Базовий графічний дизайн та Спеціалізований графічний дизайн Академії СТАРТ_ІТ.

Наталія влилася у наш колектив нещодавно та одразу стала яскравим спалахом на небосхилі СТАРТ_ІТ. І це зрозуміло, бо хто краще за яскраву креативну особистість закохає підлітка у дизайн?

Викладачці дуже добре вдається підкреслити індивідуальність кожної дитини, підсилити її впевненість у собі. Це видно і в роботах слухачів – вони дуже різні, кожна є відображенням яскравої особистості її автора.⠀

Ми попросили Наталію розповісти про себе:⠀

«Усім привіт!Я людина, що здригається від поганого візуального контенту, дивиться фільм до кінця, щоб розглянути шрифт у титрах, купує продукти через класне дизайнерське пакування та одягається згідно колірних схем.Маю професійні художню та дизайнерську освіту. Досвід роботи в Україні та за кордоном.Також є членом спілки художників України (молодіжне об'єднання).Була членом журі у всеукраїнських та дизайнерських конкурсах, ментором на Hatathon2.0 у 2021 році та на Всеукраїнському Практикумі Толерантності.Також була одним з декількох художників України, обраних для компанії кастомізації взуття та аксесуарів у Dolce& Gabbana.Розробляла колекцію принтів для таких брендів як Actor's Furs, l'Eskizzo, KazkaMila та інших.Писала статті з дизайну та кольорознавства для багатьох професійних журналів України.Для захвату та натхнення маю власну майстерню арткниги Книжкова Лисичка (Синій Лис). Та курси з мистецтва і дизайну. Читаю лекції по всій Україні та не тільки)). Мрію закохати світ у дизайн, мистецтво та навчити грамотно обирати шрифт для підпису».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.