Курси

Школа бізнесу при Київському ліцеї бізнесу




Про компанію

Загальноосвітній навчальний заклад «Київський ліцей бізнесу»

Ліцей створено згідно з Рішенням Виконавчого комітету Київської міської Ради народних депутатів №266 від 28.05.1991 p. як інноваційний навчальний заклад для навчання, виховання й підготовки учнівської молоді, здібної до управлінської та організаторської діяльності. У ліцеї навчаються учні з 7 по 11 клас.

Засновниками ліцею як товариства з обмеженою відповідальністю є Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація та Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК». Ліцей є першою ланкою системи неперервної економічної та управлінської освіти, яку створив Університет «КРОК».

Місія ліцею – розбудова інноваційного навчального закладу, що ініціює освітні і соціальні перетворення, сприяє кожному в особистісному розвиткові і розкриттю інтелектуального, творчого і лідерського потенціалу в ім’я людини, громади, суспільства.

Наші цінності: освіта, здоров’я, відкритість, відповідальність, лідерство.

  • Освіта: навчальна активність – шлях до пізнання і вдосконалення. Наші ліцеїсти вміють вчитися і розуміють важливість освіти впродовж життя.
  • Здоров’я – основний капітал людини, фізична активність - шлях до здорового і щасливого життя. Наші ліцеїсти фізично розвинені, вміють робити правильний вибір і ведуть здоровий спосіб життя.
  • Відкритість - шлях до співпраці та розвитку. Наші ліцеїсти впевнені в собі, вміють вибудовувати діалог, співпрацювати з людьми різних поглядів і культур, застосовувати нові технології комунікації та навчання.
  • Відповідальність – шлях до усвідомлення суті та значення діяльності, її наслідків для суспільства і соціального розвитку. Наші ліцеїсти свідомо ставляться до вимог суспільної необхідності, обов'язків, норм і цінностей. Кожен відповідає за свої слова і вчинки.
  • Лідерство – ключ до особистісного успіху та перетворення світу. Наші ліцеїсти здатні до управлінської діяльності, готові приймати рішення за цілу групу людей та вести її до поставленої мети.

Наші принципи: свобода, самостійність, співпраця, діяльність, якість.

Мета діяльності – розвиток здорової і самодостатньої особистості, здатної до лідерства у професійному і громадському житті шляхом впровадження сучасних педагогічних і бізнес-технологій, ефективного партнерства й інноваційного освітнього простору.

Головне завдання педагогічного колективу – створювати збагачене освітнє середовище, такі навчальні ситуації й умови, які формують і розвивають у ліцеїстів життєві компетентності, навички ХХІ століття, здатність успішно діяти і досягати успіху в різних сферах суспільної та підприємницької діяльності. Для вирішення цього завдання в ліцеї спроектована й успішно реалізується власна освітня програма й унікальна педагогічна технологія – «Загальна управлінська підготовка».

Кредо ліцею: Лідер – у кожному!

Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.