Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Ґжицького (ЛНУВМБ)

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Ґжицького (ЛНУВМБ)

Львовский национальный университет ветеринарной медицины и биотехнологии им. С. З. Гжицкого (ЛНУВМБ)





  • Безкоштовне навчання
  • Платне навчання
  • Гуртожиток
  • Післядипломна освіта
  • Аспірантура, докторантура
  • Пiдготовче вiддiлення
  • Військова кафедра

4160
студентів
440
викладачів
278
кандидатів
наук
62
професори
і доктори наук

Спеціальності та освітні програми

327
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 33.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 16.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 49.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.2 ≥ 100 Історія України

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Хімія

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.2 ≥ 100 Українська мова

0.2 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.5 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 57.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.2 ≥ 100 Українська мова

0.2 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.5 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Географія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2023 — 28.02.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 7.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.2 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Біологія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.2 ≥ 100 Українська мова

0.2 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.5 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.5 ≥ 100 Біологія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 28 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Математика

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)

0.2 ≥ 100 ТЗНК

0.6 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)

0.2 ≥ 100 ТЗНК

0.6 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 18.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 21.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 16, контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)

0.2 ≥ 100 ТЗНК

0.6 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 29.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 14.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (25.10.2023 — 27.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 16 — 20 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (09.11.2023 — 10.02.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 1 — 8 листопада.
  • Місця: контракт — 8.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (27.11.2023 — 27.02.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 13 — 24 листопада.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (30.11.2023 — 28.02.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 13 — 29 листопада.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (25.10.2023 — 27.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 16 — 20 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (28.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 4 — 28 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.2 ≥ 100 Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)

0.2 ≥ 100 ТЗНК

0.6 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (07.11.2023 — 07.02.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 1 — 6 листопада.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (09.11.2023 — 10.02.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 1 — 8 листопада.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (30.11.2023 — 05.03.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 20 — 30 листопада.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 28 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.2 ≥ 100 Біологія

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.3 ≥ 100 Українська мова

Предмет на вибір ЗНО

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 9 місяців навчання (25.10.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 20 жовтня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 5 місяців навчання (25.10.2023 — 28.02.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 20 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (25.10.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 20 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 11.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 6 місяців навчання (28.09.2023 — 28.02.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (28.09.2023 — 28.02.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (28.09.2023 — 28.02.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.2 ≥ 100 Історія України

0.5 ≥ 100 Хімія

0.2 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Фізика

або ЗНО 2020 - 2021

Обовʼязкові предмети ЗНО

0.2 ≥ 100 Українська мова

0.2 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО

0.5 ≥ 100 Біологія

0.5 ≥ 100 Географія

0.5 ≥ 100 Фізика

0.5 ≥ 100 Хімія

0.5 ≥ 100 Іноземна мова

0.5 ≥ 100 Історія України

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 4 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (25.10.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 20 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 6 місяців навчання (28.09.2023 — 28.02.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (28.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 13 — 22 листопада.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 8 місяців навчання (09.11.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 8 листопада.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 22 листопада.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 8 місяців навчання (27.11.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 16 — 22 листопада.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (27.11.2023 — 28.02.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 20 — 23 листопада.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (28.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (28.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (28.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 4 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

Факультети

Аграрні науки та продовольство

  • Водні біоресурси та аквакультура (бакалавр / магістр).
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за освітніми
    програмами:
      • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
        (бакалавр / магістр).
      • Зоофізіотерапія (бакалавр).

Ветеринарія

  • Ветеринарна медицина за освітніми програмами (магістр):
      • Ветеринарна медицина.
        Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.
        Ветеринарна фармацевтична справа.
        Ветеринарна лабораторна справа.

Охорона здоров’я

  • Фармація, промислова фармація за освітньою програмою:
      • Фармація (магістр).
  • Терапія та реабілітація за освітніми програмами:
      • Фізична терапія, ерготерапія (бакалавр).
      • Фізична терапія (магістр).

Освіта, педагогіка

  • Освітні, педагогічні науки (магістр).
  • Фізична культура і спорт (бакалавр / магістр).

Право

  • Право (бакалавр / магістр).

Виробництво та технології

  • Харчові технології (бакалавр).
  • Харчові технології за освітніми програмами (магістр):
      • Технології зберігання, консервування та переробки молока.
        Технології зберігання, консервування та переробки м’яса.

Публічне управління та адміністрування

  • Публічне управління та адміністрування (магістр).

Соціальні та поведінкові науки

  • Економіка за освітніми програмами:
      • Економіка підприємства (бакалавр).
        Бізнес-економіка (бакалавр).
        Економіка довкілля і природніх ресурсів (магістр).

Сфера обслуговування

  • Туризм і рекреація за освітньою програмою:
      • Туризм (бакалавр / магістр).

Управління та адміністрування

  • Маркетинг (бакалавр / магістр).
  • Менеджмент за освітніми програмами:
      • Маркетинговий менеджмент») (молодший бакалавр).
      • Менеджмент (бакалавр).
      • Менеджмент організацій і адміністрування (магістр).
      • Менеджмент ІТ-сфери (магістр).

Хімічна та біоінженерія

  • Біотехнології та біоінженерія (бакалавр/магістр).

Факультети:

  • факультет ветеринарної медицини;
  • факультет громадського розвитку та здоров’я;
  • факультет економіки та менеджменту;
  • факультет харчових технологій та біотехнології;
  • біолого-технологічний факультет.

Відокремлений структурний підрозділ «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького» (Рожище).

Абітурієнтам

Терміни вступної компанії 2024

Бакалаври (магістри ветеринарного, медичного та фермацевтичного спрямування) на основі ПЗСО, МБ, ФМБ, МС

з 01 липня

Реєстрація електронних кабінетів

14 травня — 25 червня

Основна сесія НМТ

03 липня — 18:00 10 липня

Реєстрація на творчий конкурс та співбесіди на місця державного замовлення

11-19 липня

Додаткова сесія НМТ

до 18:00 25 липня

Реєстрація на творчий конкурс за кошти фізичних осіб

08-19 липня (бюджет+контракт)

Проведення творчих конкурсів та співбесід

08 липня — 31 липня (контракт)

Проведення творчих конкурсів

19 липня – 31 липня

Реєстрація заяв вступників

не пізніше 05 серпня

Списки рекомендованих на бюджет

05-08 серпня 18.00 год

Підтвердження бажання навчатись на бюджеті

не пізніше 10 серпня

Зарахування на бюджет

09-29 серпня

Рекомендації на контракт

не пізніше 30 серпня

Зарахування на контракт

до 17 серпня

Переведення пільгових категорій на вакантні місця державного замовлення

до 31 жовтня

Робота електронних кабінетів

Магістри на основі бакалавра/магістра

07 — 29 травня

Реєстрація на ЄВІ, ЄФВВ в закладі освіти основна сесія

01 липня — 31 жовтня

Реєстрація електронних кабінетів

01-27 липня

Реєстрація заяв на участь у співбесіді замість ЄВІ, фаховому іспиті замість ЄФВВ, фаховому іспиті

24 червня — 15 липня

Проведення ЄВІ, ЄФВВ

основна сесія

17-28 липня

Співбесіди в Університеті замість ЄВІ, фахові іспити замість ЄФВВ, фахові іспити

01 серпня — 22 серпня 18.00

Реєстрація заяв вступників

01 серпня — 16 серпня

Фахові іспити для осіб, які беруть участь у конкурсному відборі виключно за кошти фізичних осіб

не пізніше 24 серпня

Списки рекомендованих на бюджет

24-26 серпня (до 18.00 год)

Підтвердження бажання навчатись на бюджеті

27 серпня

Зарахування на бюджет

24-27 серпня

Рекомендації на контракт

28 серпня

Зарахування на контракт

до 31 серпня

Переведення на вакантні місця державного замовлення

Для отримання повної та детальної інформації стосовно термінів, умов прийому, іспитів та необхідних сертифікатів центру оцінювання для вибраних спеціальностей звертайтеся в приймальну комісію за тел.: [відкрити контакти](097) 063-35-12, [відкрити контакти](032) 239-26-13.

До заяви в паперовій формі абітурієнту можуть знадобитися наступні документи

  • оригінал і копія документа про раніше здобуту освіту та додатка до нього;
  • оригінал і копія сертифікатів ЗНО;
  • оригінал і копія документа, що посвідчує особу;
  • 4 однакові кольорові фотокартки розміром 3x4 см;
  • для юнаків: оригінал військового квитка або приписного свідоцтва;
  • оригінали документів, що підтверджують право на участь в конкурсі, зарахування за співбесідою, зарахування за квотами (при наявності).

Остаточний список всіх необхідних документів та форму подачі (оригінал або завірена копія) уточнюйте в приймальній комісії за тел.: [відкрити контакти](097) 063-35-12, [відкрити контакти](032) 239-26-13.

Про ЗВО/ВНЗ

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького (ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького) — один з найстаріших ветеринарних університетів Європи, де органічно поєднуються традиційні та інноваційні підходи до навчального процесу.

Завдяки тісній та злагодженій співпраці адміністрації та науково-педагогіних працівник університету ліцензуються та акредитуються нові і перспективні напрями та спеціальності, що забезпечує посилення конкурентних позицій вишу на ринку освітніх послуг.

ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького постійно працює над розширенням міжнародної співпраці, як в навчальному, так і в науковому напрямах. На теперішній час університет активно співпрацює з навчальними закладами Польщі, Франції, Словаччини, Угорщини, Австрії, Латвії, США, Німеччини, Канади, Болгарії, Данії.

Завдяки міжнародному співробітництву з провідними університетами Європи та світу забезпечується можливість навчання і стажування студентів, аспірантів, науково-педагогічних та наукових працівників у рамках програм UNESCO, DAAD, Erasmus +, Фонду Фулбрайта тощо.

Львівський університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького спільно з колегами з Люблінського природничого університету (Польща) у рамках гранту ЄС «Ветеринарна школа передової діагностичної техніки зі спеціалізованими лабораторіями» реалізував масштабний проєкт із побудови ветеринарної клініки та оснащення університету найсучаснішою діагностичною апаратурою. Загальна сума гранту становить 1,5 млн. 


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.