Харчові технології
Перед вступною кампанією освітні програми щодня доповнюються.
46 результатів
G13 1 курс Харчові технології ДФН 1 сесія
31 900 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Економіко-правовий факультет.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Харчові технології (бакалавр на основі фахового молодшого бакалавра, денна, скорочена, 3 роки)
19 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет Агротехнологій та екології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
G13 G13 Харчові технології (1 сесія)
32 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Харчові технології (контракт, на основі ПЗСО, денна форма, дод. набір)
18 000 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 9 місяців навчання (20.10.2025 — 29.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 13 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
G13 Харчові технології (термін навчання 2 роки 10 місяців)
21 750 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 G13 Бакалавр ПЗСО (ОП: Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства)
11 400 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 11.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
G13 G13 Харчові технології, денна, бакалавр зі скороченим терміном навчання (2р. 10.м)
23 100 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Природничо-математичний факультет.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
G13 Харчові технології
20 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Інтегрованих технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.