За кордоном
SKS Startstudy, освітня агенція

Вища освіта у Німеччині



  • Безкоштовно 


Про програму

Програми:

  • Вступ одразу після школи до державних підготовчих колеждів (Studienkolleg) Німеччини (період навчання 1 рік). Подальший вступ до ВНЗ. Вимоги: наявність атестату та Goethe Zertifikat B2. Вартість: біля 400 евро в семестр Детальніше

Для вступу до державного підготовчего колежду, необхідно скласти вступні іспити з німецької мови та можливо (в залежності від спеціальності).

Якщо Ви не хочете складати вступні іспити, тоді Ви можете вибрати приватний підготовчий колледж Rheinisches Studienkolleg Bonn и зарахуватись без складання іспитів. Вартість 5900 евро за 1 рік. Тривалість 1 рік.

  • Вступ до державного та/або до приватного ВНЗ на програму Бакалавр, Магістр, МВА. Детальніше

Відштовхуючись від побажаннь студента, а також його початкових даних, ми підбираємо для Вас перелік навчальних закладів, де Ви матимете великі шанси на вступ. Ми маємо можливість пропонувати будь-який з навчальних закладів Німеччини. Вимоги: наявність попередньої освіти (наприклад, витяг за прослухані семестри), наявніть сертифікату Тестдаф (для німецької программи) або сертифікату IELTS/Toefl (для англійскьої программи). Плата в семестр у державному ВНЗ в середньому складає від 42 до 400 евро!!! Вартість навчання у приватному ВНЗ становить від 6000 евро.

  • Программа "Курси німецької мови у Німеччині+ підготовчий коледж + вступ до ВНЗ Німеччини". Індивідуальний план дій для кожного студента.

Ми розробляємо для Вас план вступу, якій має за основу кінцевий вступ до ВНЗ. Виходячи з цього, підбирається підготовчий коледж, мовна школа, а також вираховується тривалість навчання у мовній школі і дата зіїзду до мовної школи.

Ми пропонуємо інтенсивне вивчення німецької мови відповідно до індивідуального графіку навчання, для того, щоб у визначену дату здати певний мовний іспит. Ми також готуємо до здачі вступних іпситів до підготовчих колледжів у Німеччині. Заняття проводяться у Києві або/та по скайп.Після здачі мовного іспиту або паралельної підготовки до нього відбувається підбір навчальних закладів та збір документів для вступу. Детальніше

Час проведення: відкрито реєстрацію на 2020 навчальний рік (навчання починається влітку або восени 2020 року)


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Владимир,17.07.2018, 11:22
Поступил в штудиенколег, а потом и в университет, специальность медицина. Работа агентства четкая, грамотная и слаженая. Рекомендую.
Сергей,26.06.2018, 17:42
Занимался подготовкой к экзамену Гете С 1 в течение месяца индивидуально с преподавателем Юлией. Очень профссионально интенсивно, и в в результате сдал экзамен. Рекомендую!

Залишити коментар

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.