Канада поінформувала про нові вимоги до безпечності імпортованих харчових продуктів

Канада поінформувала про нові вимоги до безпечності імпортованих харчових продуктів

Дізнайтесь про нові вимоги щодо безпечності харчових продуктів, які будуть застосовуватися до підприємств, які здійснюють підготовку харчових продуктів для експорту за межі Канади.

Компетентний орган Канади інформує Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів про законопроект, яким пропонується встановити нові вимоги до безпечності харчових продуктів.

Відповідного листа від виконавчого віце-президента Канадського агентства продовольчої інспекції Кароліни Джиліберті надіслало Посольство Канади в Україні на ім’я Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи.

Згідно із Нормами регулювання безпечності харчових продуктів для Канади (SFCR) до підприємств, які здійснюють підготовку харчових продуктів для експорту за межі Канади та до підприємств, які імпортують харчові продукти до Канади, будуть застосовуватися нові вимоги щодо безпечності харчових продуктів.

Із новими вимогами можна ознайомитися у рубриці «Міжнародна діяльність» - «Ветеринарія та безпечність» - «Вимоги країн світу».

PECB Ukraine є офіційним представником в Україні сертифікаційного органу PECB Group Inc. (Professional Evaluation and Certification Board) – світового лідера в галузі навчання і сертифікації персоналу, сертифікації систем корпоративного управління і продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів

PЕCB – орган по сертифікації персоналу, систем управління, а також продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів. Ми пропонуємо свої послуги по проведенню навчання, аудиту та сертифікації у різних сферах, включаючи, крім всього іншого, інформаційну безпеку, ІТ, безперервність бізнесу, управління послугами, системи управління якістю, управління ризиками, промислову, харчову та екологічну безпеку.

Ми пропонуємо фахівцям і організаціям продемонструвати їх відповідність міжнародно визнаним стандартам, стати конкурентоспроможніми на ринку України та за її межами.

Дізнайтесь більше про актуальні події, тренінги на нашому сайті pecb.com.ua

Запрошуємо Вас!

В сатті використані матеріали з сайту www.consumer.gov.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Виробництво, промисловiсть Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Менеджмент, керування, KPI