Выгрузка данных с программы "Парацелс в 1С Бухгалтерия"

Выгрузка данных с программы "Парацелс в 1С Бухгалтерия"

Тільки МедФармЕсперт має модуль деталізованого обміну данними кожної позиції в чеку між Парацельс і 1С! "МедФармЕксперт" займається: продажем програми "Парацельс" для аптек, налаштуванням обміну даними між 1С Бухгалтерією і Парацельс

 "МедФармЕксперт" займається:

  • продажем і впровадженням програми Парацельс для аптек
  • продажем і впровадженням 1С Бухгалтерія (бух. і налговий обліки)
  • налаштуванням обміну даними між 1С Бухгалтерією і Парацельс
  • продажем і впровадженням программного забеспечення для клінік "МедЕксперт"

При роботі на Парацельс, відбувається детальне вивантаження всіх продажів, з урахуванням найменування, кількості, ціни і суми. Такого детального обміну немає в жодній іншій аптечній програмі по Україні

Важливо розуміти, що в Україні не існує універсальної програми для аптеки, в якій буде бухгалтеріскій і товарний облік. Облік товару здійснюється, як правило, в одній програмі, наприклад Парацельс, а бухгалтерський облік, в інший, найчастіше в 1С Бухгалтерія (бувають винятки у вигляді приватних програм, які найчастіше використовують великі мережі, у яких є штат програмістів)

Тільки МедФармЕсперт має модуль деталізованого обміну данними кожної позиції в чеку між Парацельс і 1С!!!

   ВАЖЛИВО! 1С Бухгалтерія не підходить для комплексного обліку в аптекці, більше інформації можете прочитати в цій статті.

 Функціональні можливості 1С Бухгалтерія 8

 "1С: Бухгалтерія 8 для України" призначена для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов'язкової (регламентованої) звітності, в організаціях, що здійснюють будь-які види комерційної діяльності: оптову і роздрібну торгівлю, комісійну торгівлю (включаючи субкомісію), надання послуг, виробництво і т.д.

"1С: Бухгалтерія 8 для України" підтримує методологію обліку відповідає вимогам українського законодавства.

До складу "1С: Бухгалтерія 8" включений план рахунків бухгалтерського обліку, відповідний Наказу Міністерства Фінансів України "Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його використання" від 30 листопада 1999р. №291 зі змінами і доповненнями. Склад рахунків, організація аналітичного, валютного, кількісного обліку на рахунках відповідають вимогам законодавства по веденню бухгалтерського обліку і віддзеркаленню даних в звітності.

  Передбачена можливість самостійно створювати додаткові субрахунки і розрізи аналітичного обліку при необхідності. В рамках настройки облікової політики користувачі можуть самостійно управляти методикою обліку. Наприклад, вказати схему оподаткування, задати спосіб оцінки вартості матеріально виробничих запасів, спосіб оцінки товарів у роздробі, вибрати, чи використовувати при автоматичному формуванні проводок в системі і 8 і 9 класи рахунків або тільки один з цих класів, задати правила ведення виробничого обліку, правила нумерації документів і так далі.

Облік банківських і касових операцій

Реалізовано облік руху готівкових та безготівкових грошових коштів та валютних операцій. Підтримується введення і друк платіжних доручень, прибуткових і видаткових касових ордерів. Автоматизовані операції по розрахунках з постачальниками, покупцями і підзвітними особами, внесення готівки на розрахунковий рахунок і отримання готівки з розрахункового рахунку в касу, придбання і продаж іноземної валюти, операції з виплати (перерахування) заробітної плати, перерахування податків і внесків із заробітної плати.

При відображенні операцій суми платежів автоматично розбиваються на аванс і оплату, при купівлі валюти автоматично розраховується сума збору в пенсійний фонд. На підставі касових документів документів формується касова книга встановленого зразка.

Облік розрахунків з контрагентами

Облік розрахунків з постачальниками і покупцями можна вести в гривнях та іноземній валюті. Курсові різниці по кожній операції розраховуються автоматично. Розрахунки з контрагентами можна вести за договором в цілому або з вказівкою конкретних документів розрахунків. Спосіб ведення розрахунків визначається окремо для кожного договору.

Облік основних засобів, нематеріальних і малоцінних активів

Облік основних засобів, нематеріальних і малоцінних активів ведеться відповідно до П (С) БО 7 «Основні засоби», П (С) БО 8 «Нематеріальні активи», П (С) БО 9 "Запаси".

 Для основних засобів і нематеріальних активів автоматизовані такі основні операції як: надходження, ухвалення до обліку, нарахування амортизації, ремонт, модернізація, передача, списання, інвентаризація. Можливий розподіл сум нарахованої амортизації за місяць між декількома рахунками або об'єктами аналітичного обліку. Для основних засобів, що використовуються сезонно, можливе застосування графіків нарахування амортизації.

Для малоцінних активів автоматизовані операції передачі в експлуатацію і списання з експлуатації.

Источник: 1С Бухгалтерия для аптеки. Обмен с Парацельс.

http://all-biz.net


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Маркетинг, реклама, PR Медицина, фармацевтика