Друзі! Запрошуємо 19-20 березня 2020р. на практично-орієнтований тренінг: «Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів»

Друзі! Запрошуємо 19-20 березня 2020р. на практично-орієнтований тренінг: «Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів»

Цей тренінг для Вас, якщо Ви хочете (або зобов'язані) в короткі терміни впровадити систему НАССР, стати хорошим професіоналом (або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!

Тривалість тренінгу: 16 акад.год, 2 дні;  

Дати проведення тренінгу: 19-20 березня 2020р. 

Що Ви будете робити в процесі тренінгу:

  • розберетеся у вимогах наказу №590, затвердженому Акті Держконтролю та інших законодавчих та нормативних документів;
  • будете знати сім принципів HACCP з управління ризиками, пов'язаними з безпекою харчових продуктів
  • будете описувати продукцію згідно з нормативними документами
  • розберетеся в аналізі небезпек і контролі критичних точок
  • навчитеся складати блок-схеми процесу виробництва і визначати критичні точки
  • напрацюєте навички розробки необхідних програм-передумов, виробничих процедур, протоколів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..)
  • отримаєте досвід розробки і впровадження плану НАССР
  • та багато іншого, що необхідно для розвитку компетенцій спеціаліста по впровадженню та підтримки функціонування системи НАССР 

Вартість тренінгу:  4 700.00 грн. за одну особу

При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ! 

!!! Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина. 

Програма тренінгу

Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій! 

Модуль 1

  • Знайомство: представлення тренерів, знайомство з групою, огляд тематики тренінгу, таймінг і правила тренінгу
  • Визначення НАССР та переваги системи НАССР для виробника. Огляд основних термінів
  • Основні законодавчі та нормативні вимоги до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції;
  • Знайомство із Стандартами Кодексу Аліментаріус  та ДСТУ ISO 22000:2019
  • Вам необхідно впровадити систему HACCP. З чого починати?
  • Документи, які  підтверджують наявність системи безпечності продукції HACCP
  • Належна практика виробництва та програми-передумови 

Модуль 2

  • Практичні аспекти розробки та впровадження 12 кроків ПЛАНУ HACCP та 7 принципів HACCP
  • Створення групи НАССР та визначення сфери застосування системи НАССР
  • Практикум: Опис харчового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві 
  • Практикум:  Розробка блок-схеми технологічного процесу щодо кожного харчового продукту
  • Метод визначення значущості небезпечних факторів. Дерево рішень
  • Практикум: Ідентифікація та аналіз небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) щодо кожного харчового продукту на кожному етапі технологічного процесу 

Модуль 3

  • Практикум: Визначення групою НАССР контрольних і критично контрольних точок. встановлення та обґрунтовання критичних меж щодо кожної ККТ
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№1, 2, 3)
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№1, 2, 3) 

Модуль 4

  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 4, 5, 6, 7)
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 4, 5, 6, 7)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP  (№№ 8, 9)
  • Практикум та презентація: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 8, 9) 

Модуль 5

  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 10, 11)
  • Практикум та презентація: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 10, 11)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 12, 13)
  • Практикум та презентація: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 12, 13) 

Модуль 6

  • Практикум: оформлення Плану НАССР. Процедура моніторингу КТК
  • Розгляд прикладів коригувальних дій щодо ККТ
  • Практикум: Розробка та документування коригувальних дій щодо кожної ККТ
  • Практикум: Розробка процедур, які забезпечують ефективне функціонування системи НАССР 

Модуль 7

  • Теоретична робота та розгляд прикладів Валідації та Верифікації системи НАССР
  • Практикум:  Валідація плану НАССР. Верифікація ефективності функціонування системи НАССР
  • Практикум: Розробка процедури відкликання та вилучення харчових продуктів
  • Установлення системи документообігу та ведення протоколів
  • Внутрішні перевірки системи НАССР 

Раді бачити Вас на наших тренінгах! 

Консалтинговий центр «Школа Адміністративного Управління Зіміної» 

[відкрити контакти]+38 (050) 149 37 00; [відкрити контакти](098) 490 23 03; [відкрити контакти](063) 824 04 07 

Громадська спілка

«Пест контроль України»

[відкрити контакти]+38 (095) 300 36 21

[відкрити контакти][email protected] 

[відкрити контакти][email protected]    https://www.shauz.kiev.ua/ 

20 вересня 2019 року в Україні стали чинними та обов’язковими вимоги НАССР щодо дотримання виробничих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів для малих потужностей, в тому числі:

  • постачальників та перевізників харчових продуктів;
  • закладів громадського харчування (у кафе, ресторанах, кондитерських, їдальнях у навчальних закладах, тощо);
  • харчоблоків дошкільних та освітніх закладів. 

З метою надання методичної допомоги по впровадженню системи НАССР запрошуємо Вас взяти участь в циклі практично-орієнтованих тренінгів для розробки та впровадження системи HACCP, ДСТУ ISO 22000:2019, проведення внутрішнього аудиту, підготовки до успішного проходження Держконтролю та/або сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ISO 22000 

Цикл складається з наступних тренінгів: 

  1. Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів. Дата проведення: 19-20 березня 2020р. 
  2. Розробка та впровадження Системи менеджменту харчової безпеки, згідно вимог ISO 22000:2019. Дата проведення: 1-2 квітня 2020р. 
  3. Внутрішній аудит та підготовка до Державного контролю у формі аудиту на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів. Дата проведення: 27-28 квітня 2020р. 

!!! Рекомендація: Враховуючи те, що тренінги взаємопов’язані між собою і кожен наступний базується на напрацьованому матеріалі попереднього, краще навчатися у пропонованій послідовності тренінгів. 

Раді бачити Вас на наших тренінгах! 

Консалтинговий центр «Школа Адміністративного Управління Зіміної» 

[відкрити контакти]+38 (050) 149 37 00; [відкрити контакти](098) 490 23 03; [відкрити контакти](063) 824 04 07 

[відкрити контакти][email protected]    https://www.shauz.kiev.ua/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини