Де знайти енергію?

Де знайти енергію?

Енергія має велике значення в житті. Дієвим її джерелом вважають зміну звичайних дій на нові враження. Наприклад: ваше хоббі, екстрим, музика, спробувати заняття з акторської майстерності, вона, в свою чергу, повністю гарантує великий спектр емоцій.

Енергія має велике значення в нашому житті. Це ресурс, який дозволяє встигати робити безліч справ одночасно. Кожен день ми проживаємо у вирі подій, які супроводжуються найрізноманітнішими емоціями.

Енергія витрачається на все, що привертає нашу увагу. Це все непомітно, але впевнено поглинає ваші сили. Звичайно, якщо ми хочемо зберегти нашу енергію якомога довше, ми маємо старатись налаштувати сон на нормальний режим, споживати більш збалансоване харчування, дати можливість собі відпочити чи дати перерву і таке інше.

Але, на думку фахівців та психологів найдієвішим джерелом енергії вважають зміну звичайних дій на нові враження. Це може бути те, що вас розслабляє, ваше хобі, екстрим, музика чи перегляд фільму, абсолютно нове заняття. Все, що приносить задоволення.Коктейль з усього вище переліченого і дає Акторська майстерність.

Тут є все: 

1. можливість позбутися зайвих блоків у тілі;

2. нові знання;

3. пізнання себе та інших;

4. можливість спробувати себе в інших ролях поєднати улюблені музику, літературні твори та фільми;

5. знайти творче ком’юніті і куди ж без екстриму від публічних виступів.

Тому запрошуємо вас отримати нові емоції на пробному безкоштовному занятті з Акторської майстерності, яке надасть не тільки енергію, але й нові знайомства. 

Приходь на пробне безкоштовне заняття:

07.06 о 19:00 -  експрес-курс з Акторської майстерності для життя (1,5 міс.) 

18.06 та 23.06 о 19:00 - Акторська майстерність для Життя (3 міс.)  

Реструйся на сайті вже зараз! 

http://home.teatr-obraz.kiev.ua/



Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Культура, творчість Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток