Блог навчальних закладів

Знайдено 3929 статей

Може, це ти — головний герой?

Чи є інші вибори? Треба лише наважитись та піти не стандартним, позамежним шляхом

Без фідбеку краще? Міф чи реальність для керівників?

Часом деякі лідери впевнені, що без зворотного зв'язку можна обійтись. Але чи це дійсно так? Наші коучі, які працюють з топ-командами, наспостерігали топ-5 причин, чому керівники уникають фідбеку.

Легкі дотики. Квантові зміни

Точки Радість, Смуток, Тіло, Сексуальність, Зцілення, Гроші, Контроль, Створення, Креативність, Вік та інші, які знаходяться на голові💆🏻‍♀️ - дають доступ до підсвідомих програм. Система Аксесс Барс дозволяє звільнити підсвідомість.

Кому Всесвіт «зварить борщ»?

Найшвидший спосіб вирівняти своє життя - почати дякувати, за те, що є, не зводячи це в ранг «це нормально і так має бути»!!!

Два сценарії розвитку подій для Землі. Що ми оберемо?

Прямо зараз, ми проживаємо життя, в якому є дві матриці — справжнє і спотворене. Справжня — це та божественна, початкова, яку спотворена матриця настільки поглинула, що люди забули, яким воно правда задумане, наше життя

Усвідомлення емоцій: путівник до внутрішньої рівноваги

Скільки разів ми відчуваємо щось потужне, всеохоплююче, але не можемо назвати це словами? Відчуваємо складнощі, коли намагаємось висловити свої емоції співрозмовнику? Зустрічаємо нерозуміння або таку ж бурхливу реакцію від оточуючих?

10 липня було проведено онлайн майстер-клас «Точність рішень лідера. Нумерологія - попутний вітер бізнесу» для ГО «ПО Аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД»

Лідеру, який веде людей за собою до реалізації поставлених цілей чи нагальної соціальної потреби, долає кризи та ініціює прогрес, дуже важливо бути максимально точним у своїх рішеннях. Нумерологія допомагає отримати орієнтири для прийняття рішень.

Як нумерологія допомагає легше долати труднощі

Розбір персонального року на власному прикладі. У кінці — приємний бонус для вас.

Безкоштовний марафон «Живи ЗАРАЗ: Марафон особистих трансформацій»

Годі відкладати свої мрії та бажання на потім... Цей марафон допоможе вам більш чітко сформулювати ваші цілі, пропрацювати страхи та перешкоди, які заважають вашим досягненням та створити план ваших кроків до мети.

Презентація інтенсиву «Стратегії успіху: вихід на новий рівень»

🌟 ГОДІ ВІДКЛАДАТИ СВІЙ РОЗВИТОК 🌟 Чи мрієш ти про кар’єрне зростання, нові навички або особистісний розвиток? Можливо, ти хочеш змінити своє життя, але не знаєш, з чого почати? Настав час діяти! 🚀