3D візуалізатор — чому це професія майбутнього?

3D візуалізатор — чому це професія майбутнього?

65% українців хочуть кардинально змінити професію, і чимало хто з них розглядає кар’єру в сфері CGI. У школі 3D візуалізації CGI School ми допомагаємо нашим студентам стати CG художниками всього за кілька тижнів.

Наведемо 6 аргументів, чому ця професія — одна з найперспективніших у наш час.

За даними порталу Studway, 65% українців бажають опанувати кардинально нову професію. І це не дивно, адже в сучасному динамічному світі постійно з’являються нові можливості для самореалізації. Тож абсолютно кожен має шанс знайти справу, яка буде до душі та приноситиме стабільний високий дохід. Особливо швидко набирають популярність професії, пов’язані з комп’ютерними технологіями, в тому числі й спеціальність “3D візуалізатор”. Це чудовий варіант для тих, хто хоче здобути актуальну й творчу роботу, але не бачить себе програмістом, маркетологом чи блогером. 

У цій статті ми зібрали 6 найвагоміших аргументів на користь вибору професії 3D художника. Читайте та дізнайтесь, які переваги ви отримаєте, обравши роботу в сфері 3D графіки! 

1. 3D візуалізатор може реалізуватись у багатьох індустріях

Отримавши спеціальність 3D художника, ви матимете величезний вибір галузей для пошуку роботи. Це може бути геймдев, кіно та телебачення, архітектура, дизайн, інженерія, медицина, промислове виробництво і багато інших сфер. Обравши бажану нішу, 3D художник може займатися саме тим, що йому до вподоби: від створення персонажів для комп’ютерних ігор до візуалізації проєктів будинків та нових моделей авто. А це означає, що він щодня отримуватиме задоволення від роботи.

2. CGI відкриває безмежні можливості для професійного розвитку

Галузей, в яких застосовується 3D візуалізація, щороку стає все більше. Наприклад, представники модної індустрії нещодавно почали використовувати CGI в процесі дизайну одягу та аксесуарів. Так, відомий бренд Tommy Hilfiger планує використовувати виключно  3D дизайн для створення та презентації  виробів  починаючи з весняної колекції 2022 року. 

Крім того, активно  розвиваються інноваційні технології візуалізації — наприклад, доповнена та віртуальна реальність. Також регулярно з’являються нові програми та техніки  для створення приголомшливого 3D контенту. Отже, 3D художнику завжди є куди рухатись, щоб вдосконалювати свої навички та отримувати більший дохід.   

3. 3D візуалізації можна навчитися дуже швидко

3D графіці не потрібно навчатись роками, як у ВИШі. Професію можна опанувати лише за кілька місяців або навіть тижнів, якщо обрати інтенсивний курс. Наприклад, CGI School пропонує 23-денну програму навчання, де на студентів чекає мінімум теорії та максимум практики. Такий формат ідеально підходить для тих, хто не має можливості присвятити опануванню нової спеціальності кілька років. Прийшовши на курс без жодного досвіду роботи з 3D графікою, студент вже через місяць отримує перший оплачуваний проєкт. 

4. 3D художники затребувані в усьому світі

3D візуалізатор може виконувати проєкти для замовників з будь-якої країни. А отже, отримавши професію в сфері CGI, ви зможете працювати над цікавими креативними задачами і при цьому отримувати високу зарплату в доларах або євро. І якщо у вашому портфоліо будуть дійсно неперевершені 3D зображення, одного дня вас може помітити й запросити в штат велика міжнародна компанія.   

5. Робота в CGI є завжди 

Після початку пандемії Covid-19 всі зрозуміли, що навіть престижна робота може стати нестабільною в часи критичної ситуації. Однак 3D візуалізаторам кризи не страшні — в них робота є завжди. Наприклад, під час локдаунів 3D художники отримували навіть більше замовлень через зростання попиту на відеоігри та візуальний контент для онлайн-магазинів. Отже, працюючи у CGI, ви можете не хвилюватися за стабільність доходу і кількість клієнтів та спокійно планувати своє майбутнє.

6. 3D візуалізатор може працювати звідки завгодно 

Якщо ви — 3D візуалізатор, ви, як правило, не прив’язані до одного робочого місця. Ви маєте можливість повноцінно працювати віддалено — хоч із власної кухні, хоч із пляжу на екзотичному острові. Таким чином, ви можете вільно подорожувати, не втрачаючи заробіток, або навідатись до батьків у рідному місті в будь-який момент. 

Звучить круто? Якщо ви хочете реалізуватись у сфері CGI та готові до інтенсивного формату навчання, ми запрошуємо вас на відкритий урок до CGI School. Приходьте та дізнайтесь, як опанувати професію майбутнього лише за 23 дні!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Саморозвиток