Як здавати іспити case-study CIMA?

Як здавати іспити case-study CIMA?

Друга частина підказок від наших експертів СІМА.

У частині 2 нашої серії з нашим експертом CIMA дізнайтеся, як спланувати свої відповіді на майбутній іспит із прикладного дослідження, щоб відповідати необхідним критеріям, а також перегляньте ресурси, які можуть допомогти вам у процесі планування відповідей: https://bit.ly/30fVgPZ

Відповідь на завдання з вивчення прикладу вимагає особливих навичок. Загалом, усі навички можна розвивати через розуміння і, перш за все, практику, і ці навички не є винятком.

Попередня стаття цієї короткої серії описувала підхід CIMA до іспитів із прикладного дослідження з точки зору «рольового моделювання». Іншими словами, кандидати повинні продемонструвати свою здатність застосовувати матеріал навчальної програми до практичних завдань і зробити це у відповідь на запит колеги/начальника.

Ви повинні думати про завдання, поставлені на екзамені, так, ніби вони були поставлені на роботі. Якщо вам поставлено завдання в реальному світі, перше, що вам потрібно зробити, це переконатися, що ви розумієте, що вас попросили зробити, і приступити до виконання цього конкретного завдання. Навряд чи ваш начальник буде щасливий, якщо вас попросять щось зробити, а ви замість цього вирішите зробити щось інше, тому що це було б легше, або ви не хотіли б визнати, що не можете впоратися з поставленим завданням. Ваша робота також навряд чи буде прийнята, якщо вона не буде належним чином підкріплена змістовним поясненням.

CIMA вкладає багато часу та зусиль у розробку тематичних досліджень та забезпечення того, щоб вони встановлювали завдання, які відповідають рівню справи (оперативний, управлінський чи стратегічний). Кандидати повинні з’явитися на іспит, добре розуміючи зміст програми для трьох робіт, що охоплюються справою (P1/2/3, E1/2/3 і F1/2/3), а також зміст попередньої бачив.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI