Скільки дітей має навчатись в онлайн-класі, щоб це було ефективно і чому?

Скільки дітей має навчатись в онлайн-класі, щоб це було ефективно і чому?

На це питання дає відповідь дослідження, проведене доктором Лоуренсом Томей, професором педагогіки Університету Роберта Морріса та Дугласом Нельсоном, директором програми MBA та професором Університету Сетон-Хілл.

На це питання дає відповідь дослідження, проведене доктором Лоуренсом Томей, професором педагогіки Університету Роберта Морріса та Дугласом Нельсоном, директором програми MBA та професором Університету Сетон-Хілл.
Їх дослідження було опубліковано у вересні 2019 року як продовження дослідження 2006 року. Воно спрямоване на встановлення максимального розміру класу для різних режимів навчання: офлайн, онлайн та гібридного, який є сумішшю онлайн та офлайн навчання. Вчені шукали відповіді на питання на різних курсах та програмах бакалаврату, магістратури та докторантури.
Знахідки приголомшують. Але не тьюторів IT-Univer. Ми прийшли до схожих висновків шляхом випробувань ще під час пандемії COVID-19. Згідно з дослідженням двох професорів, дванадцять студентів має бути в онлайн-курсі бакалаврату. 
Томей і Нельсон прийшли до цього після більш ніж року навчання в коледжах і навчальних дисциплінах. Так як вчені також викладають, вони змогли дослідити і те, що насправді потрібно для викладання в класах. Доктор Томей каже, що вони вимірювали «фактичне виконання інструкцій», відстежували, скільки часу потрібно для оцінки та складання іспитів, а також виконували такі дії, як надання «консультацій та порад» для студентів.
В онлайн-класі має бути менше учнів, тому що, як каже Томей, «викладання онлайн, а я знаю, що є буквально сотні тисяч вчителів, які тепер згодні, потребує набагато більше роботи, ніж викладання у класі».Доктор Томей також сказав, що дослідження показало, що підготовка до онлайн-класу займає більше часу, ніж заняття офлайн у класі.
«Це не просто взяти ваші матеріали, які ви використовували протягом 15 років, і розмістити їх на сайті, це набагато більше».Робота в онлайн-форматі потребує багато часу на підготовку, знайомство з різноманітними онлайн-сервісами для навчання та встановлення такого способу оцінки знань, що буде відображати реальну картину.
Насправді ідея про те, що онлайн-освіта буде дешевшою, тому що в онлайн-класі може бути більше людей, ніколи не була правдою. В онлайн-навчанні завжди були і є значні приховані витрати, принаймні якщо ви намагаєтеся робити це якісно. Багато хто нехтує невеликою кількістю людей в онлайн-класах зі зрозумілих матеріальних причин, але ми в IT-Univer намагаємося не робити групи більше ніж 8 осіб в онлайн-форматі.
Невеликі групи — це основа для онлайн-навчання, без якої всі інші зусилля будуть марні навіть у найкращих і найпрестижніших школах. Пам'ятайте про це, коли будете обирати онлайн-школу або курси для дітей.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Комп'ютерна грамотність Онлайн курси Робототехніка