Як ми творчо плани складаємо

Як ми творчо плани складаємо

Плани тісно пов'язані зі здатністю до уяви. Її потрібно розвивати, в цьому ключ до успіху, щастя і про це на наших семінарах — як застосувати у житті метод управління подіями, та навчитися створювати своє майбутнє.

У цьому контексті розберемо пісеньку із «Бременських музик».

Але спочатку:

  • Якими бувають особисті плани?
  • Від чого залежить те, як ми їх складаємо?
  • Що впливає на їхню реалізацію?

По-перше, особистий план буває на день, тиждень, місяць, три місяці, рік і т.д на все життя. І якщо за термінами більш-менш зрозуміло, то з бажаннями, мріями та сміливістю, які потрібно в цей план закласти як то не дуже))

По-друге, плани планують дві групи зацікавлених осіб. До першого типу належить більшість. Ці плани залежать від стимулів сама я нічого особливо не планую, але якщо мене «простимулює» життя, то тоді я зреагую з підсвідомості (тобто з минулого, яке «знає все») і «спланую», що-небудь, відповідно із цими своїми бажаннями. Приклад із «Бременських»: тітонька спочатку зізнається в низькій самооцінці, кажуть, що я бяка-бука, тобто згодна з громадською думкою щодо цього, ну а що робити завтра?

Те саме, що й раніше, і що від неї чекають. Кинути карти (подивитися астрологічний прогноз, відкрити розумну книгу і прочитати рядок, що попався, і т.д) знайти те, що простимулює. Ага, завтра багатий король повз їде, а я грошики люблю, який збіг))) Заодно зірки сказали, що з ранку можна постригтися, а ввечері сприятливі лазневі процедури… І ось готовий план на завтрашній день!

Другий тип творчий, отже маєм на увазі якісь зусилля не просто розуму, а інтелекту і навіть розуму 😊 Ой, не питайте зараз «хіба це не одне й теж?» 😊 Одна з основних функцій розуму уява, вона дуже допомагає скласти план)

Чого я хочу?

А чи потрібне мені це насправді?

Яким уявляю своє майбутнє?

Як я уявляю його реалізацію?

Чи зможу досягти наміченого чи сумніваюся?

Чи почуваюся гідною цієї мети?

Чи маю я волю і відповідальність за те, що намітила?

По-третє, сам план це образ майбутнього життя) Мого, а потім, як наслідок, того життя, що навколо мене.

Отже, я беру відповідальність за своє життя, отже я лідер. А якщо лідер, то сам створюю своє майбутнє і уявляю свою реалізацію, прекрасну, світлу, корисну іншим.

І вже чийсь король з його власними коштами мені не потрібен. Я сам так зможу, і навіть краще)

Методи духовного розвитку, автор Сухов Григорій.

Старт курсу у Києві вересень, 2022

Телефон для запису на курс: [відкрити контакти](067) 501-80-17, Галина

https://keyresource.com.ua/nashe-videne/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини