Тренери

Мудровська Галина Павлівна




Про тренера

Консультую та навчаю.

Старт мого нового життя розпочався з авторської програми Григорія Сухова «Методи духовного розвитку», з якою я познайомилася у 2004 році.

У 2008 році щасливий збіг обставин привів мене до однієї з київських йога студій, де 5 років викладала медитації «Трініті методи», в основі яких лежить принцип триєдності людини та Творця. Трініті методи, це гармонійна система, за допомогою якої враховуються всі сторони особистості людини.

Фізичне, психічне та ментальне здоров'я можливе лише за гармонійного розвитку особистості. Якщо здоровий стан порушено, необхідно з'ясувати причину, розробити план та виправити ситуацію.

У кейсі найсучасніші та найефективніші інструменти для самостійної роботи: практики, медитації, вправи, практичні рекомендації щодо харчування та чищення.

З 2012 р. автор низки тематичних семінарів - "Алхімія мислення", "Краса відносин", "Жінка майбутнього", "Основи духовного розвитку", тренінгі для компанії ОВБ Алфінанц Україна - "Мистецтво життя", "Духовний розвиток у бізнесі".

З 2016 р. – викладач, спеціаліст з роботи з психосоматикою.

У 2020 році курси підвищення кваліфікації Інституту репродуктивної перинатальної психології психосоматики за спеціальністю "Психологія, психокорекція психосоматичних захворювань та розладів"

Автор низки статей по здоров'ю, довголіттю, духовному розвитку.

https://www.facebook.com/instrumentyserdza

Запис до групи, на індивідуальні заняття, консультацію - за телефоном:

[відкрити контакти]+38 067 501 80 17

Статті

18

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.