Запрошуємо вас 05-08 вересня 2022 на онлайн-курс «Сертифікований провідний фахівець із впровадження на основі ISO 22301»

Продовжується набір на навчальний курс PECB з підготовки сертифікованих провідних фахівців із впровадження системи управління безперервністю бізнесу, що допомагає своєчасно створити шляхи виходу із ситуацій з метою відновлення бізнес-процесів.

Цей п'ятиденний інтенсивний курс дозволить учасникам отримати досвід з організації та впровадження системи управління безперервністю бізнесу (Business Continuity Management System — BCMS) на основі міжнародного стандарту ISO 22301. Учасники також отримають повне розуміння найкращих практик, що використовуються для реалізації процесів забезпечення безперервності бізнесу з ISO 22. Цей тренінг відповідає практикам управління проектами, встановленим ISO 10006 (Система управління якістю - Посібник з управління якістю в проектах). Цей курс також повністю сумісний з BS 25999 (Управління безперервністю бізнесу) та ISO 27031 (Посібник з підготовки інформаційних та комунікаційних технологій до забезпечення безперервності бізнесу).

Що дасть вам цей курс?

  • Розуміння принципів планування безперервності бізнесу відповідно до ISO 22301, ISO 27031 або BS 25999;
  • Розуміння взаємозв'язку процесів ВСР та дотримання вимог різних зацікавлених сторін;
  • Вивчення концепцій, підходів, стандартів, методів та способів, що дозволяють ефективно управляти ВСР;
  • Знання та навички, необхідні для консультування організацій з кращих практик у галузі управління безперервністю бізнесу;
  • Необхідний досвід управління командою з впровадження стандартів ISO 22301 або BS 25999;
    отримання необхідних знань щодо впровадження ВСР відповідно до ISO 22301, ISO 27031 або BS 25999;
  • Розширення можливостей для аналізу та прийняття рішень у контексті забезпечення безперервності бізнесу.

Для кого цей курс?

  • Керівників проектів та консультанти, що беруть участь у плануванні безперервності бізнесу (Business Continuity Planning – BСР);
  • Аудиторів процесів ББ;
  • Фахівців, які відповідають за планування безперервності;
  • Експертів у сфері забезпечення безперервності;
  • Учасників групи із забезпечення безперервності бізнесу (Кризисний комітет);
  • Співробітників, які мають підготуватися до забезпечення безперервності бізнесу або управління ББ.

У вартість курсу включено складання сертифікаційного іспиту PECB Certified ISO/IEC 22301 Lead Implementer (міжнародний сертифікат).

Зареєструватися на курс

Тренінг проходить на планформі ZOOM у форматі онлайн з 9:30 до 17:00 протягом 4-х днів.

На 5 день після успішного завершення тренінгу всі учасники можуть скласти Сертифікаційний іспит через нашу екзаменаційну онлайн платформу. Усі кандидати отримують коди купонів від організаторів курсу, код купона можна використовувати для планування онлайн іспиту, а також подання заявки на Сертифікацію, якщо іспит успішно пройдено.

Іспит Ви можете складати не виходячи їх вдома через програму PECB Exams!!

Ця програма, розроблена спеціально, щоб наші екзаменуючі мали можливість складати іспити онлайн у зручний час та у зручному місці. Ознайомитися з правилами складання сертифікаційного іспиту Ви можете з Посібника для складання іспиту онлайн.

З вдячністю до Вашого часу.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Аудит, стандартизація, ISO Фінанси, кредит, банківська справа