Як створити героя для своєї гри? Основні принципи

Як створити героя для своєї гри? Основні принципи

Курси створення персонажів гри дають змогу скористатися фантазією та вцілити в життя свою ідею. На просторах різноманітних ігор є такі персонажі які стають вкрай популярними і завоюють світ. Хочете створити щось схоже?

Як створити свого унікального персонажа гри?

Треба розуміти що кожному персонажу необхідний унікальний свій ідентичний стиль. Він має перегукуватись з основною ідеєю гри.

Тобто, якщо гра в нас не весела, темна – то і персонаж має бути відповідний. Також персонаж має відповідати локаціям, які створені в грі.Художники намагаються намалювати цікавий ігровий світ разом з унікальними героями, відштовхуючись від жанру цієї гри.Саме через це персонажі для ігор можуть демонструвати візуально привабливість, наратив або атмосферу розробки. На курсі 3Д графіки ви зможете не тільки графічно створити героя, а й анімувати його.

Основні принципи для створення персонажів для ігор у відповідність з думкою професіоналів:

  1. Попробуйте не застосовувати шаблонність. Сильний герой ідеальний вибір, але Геймерам швидко набридають такі персонажі. Постійно демонструвати переваги бути тільки злим або бути тільки хорошим, позитивним або негативним – це швидко себе виснажить. Якості, сильні слабкі сторони повинні бути збалансовані. Ідея гри це пройти складнощі користуючись вміннями головного героя.
  2. Це біографія! Кожен герой мусить мати свою історію. Люди які грають в цього героя мають зацікавитись та зрозуміти, чого в нього саме такі сильні або слабкі сторони характеру та якості.
  3. Мотивація – це головне. Кожен ігровий персонаж має йти до конкретної цілі. Багато людей створюють персонажі виходячи із сюжету, але краще робити навпаки. Щоб сюжет виходив з основних характеристик персонажа.
  4. Стилістичне співвідношення. Треба зрозуміти, що необхідно виконувати свого персонажа відповідно і стилістикою основної гри. Щоб візуально все гармоніювало на екрані.
  5. Тонкощі. Коли ви шукаєте ідеального героя необхідно продумати всі тонкощі та моменти його історії та характеру.
  6. Також треба зважати на світ де він живе. Якщо ви додасте до основних характеристик цього героя тонкі додаткові штрихи, це змусить людей (учасників гри) більш зацікавитися їм.

Як намалювати персонажа гри відповідно до стилістики та графічного оформлення?

Коли ви створююте персонаж будь-якої гри треба звернути увагу на наступні принципи графічного оформлення:

  • Це про форми. Починати пошук свого унікального стилю персонажа необхідно з простих фігур: трикутників, квадратів, кругів. Потім можна буде продумувати модифікацію таких фігур. Можна згенерувати багато варіантів цікавих ідей за допомогою простих елементів.
  • Автоматичні пропорції. Дизайн героя гри – важливий. Причому створювати мультяшного героя рівноцінно важко створити як і людиноподібного. Не треба перегнути з пропорціями, різка зміна силуету приведе до дисонансу в графічному сенсі.
  • Кольорова гама. Кольори є важливим аспектом для сприйняття вашого героя. Створення персонажів – це безкрайній вимір фантазії, з відсутністю будь-яких кордонів. Різні розробники проєктують героїв в різних кольорах, від чорно-білого до кислотного зеленого. Кольори можна змішувати, але особливу увагу треба звернути на їх співвідношення.

Тож які бувають основні типи персонажів в іграх?

Людиноподібні. Вони намальовані виходячи з основних пропорцій людини. В зображенні можуть бути відхилення, але силует людини все ж таки продивляється. Це найважчий у виконанні персонаж.

Твариноподібні. Можна створити будь-яке створіння на свій погляд, додавши більше мультяшності або більше людяності.

Механічні. Нема кордонів, щоб показали трансформери. Механічні герої, на жаль, підходять не для всіх жанрів.

Абстрактні персонажі. До таких можемо віднести квадратики живі, кубики, незрозумілі абстрактні силуети зі своєю місії.

Курс створення ігор націлен на застосування свого героя в своїй унікальній грі. Коли створенний персонаж ви зможете інтегрувати його до ігрового світу через платформу Unity !


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Комп'ютерна грамотність Онлайн курси