Бухгалтерські курси, комплекс: теорія та практика, 1С, звітність, з нуля до профі

Курс розрахований на слухачів без досвіду роботи, які бажають освоїти професію бухгалтера , або підвищити кваліфікацію з окремих тем бухобліку чи програми 1С,а також для абітурієнтів.

НКЦ "Гарант-Освіта" оголошує набір слухачів  на навчання за напрямком : "Ведення бухгалтерського обліку та робота в програмному комплексі 1С:8.2,8.3,ВАS або УВП,УТП,роздріб та інш". Весь матеріал подається з урахувань змін у податковому законодавстві 2023 р. та військового стану. Наші бухгалтерські курси для тих, хто тільки збирається стати бухгалтером і немає ні досвіду, ні практики,але і для бухгалтерів,які бажають  підвищити кваліфікацію.

А також наші курси 1С: Бухгалтерія 8.2,8.3, BAS, УТП, УПП, роздріб для тих, хто працює бухгалтером, але не вистачає знань.

Наші курси бухгалтерського, податкового обліку та 1С 7.7, 8.2, 8., УТП, УПП для тих, хто раніше працював, а зараз вирішив відновити свої знання в податковому та бухгалтерському обліку.

Наші курси бухгалтерів для Вас, якщо ви студент-випускник, якому необхідно зрозуміти теорію бух. обліку і знання програми 1С для успішного працевлаштування.

80% курсу -це практика у програмному комплесі.

Важливо: курси проводять у нас практикуючі  викладачі з великим досвідом роботи,з відповідною сертифікацією,а також ми  надаємо 3 місячне безкоштовне консультаційне обслуговування слухача після закінчення  курсів ,надаємо допомогу у веденні бухгалтерського обліку .Приходь до нас,ми допоможемо Вам правильно визначити для себе напрямок навчання,або телефонуй :[відкрити контакти](093) 575-69-40.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Економіка, бухгалтерія та облік Онлайн курси