Як стати відеоблогером?

Як стати відеоблогером?

Ви досі вважаєте роботу відеоблогера чимось несерйозним? Ми вас розчаруємо - все далеко не так. Ба більше - це не просто захоплення чи хобі, це - справжнісінька професія.

Ви досі вважаєте роботу відеоблогера чимось несерйозним? Ми вас розчаруємо - все далеко не так. Ба більше - це не просто захоплення чи хобі, це - справжнісінька професія. 

Ми споживаємо відеоконтент практично щодня – не робить цього, мабуть, лише той, у кого немає доступу до інтернету. Тікток, Ютуб, Інстаграм - ці платформи містять масу роликів - корисних, пізнавальних, просто розважальних і десь - абсолютно непотрібних. За всім цим відеоконтентом стоять люди, які створюють його та просувають. І отримують профіти. Саме завдяки останньому відеоблогінг і відносять до професій. Але як же зробити так, щоб створення відеороликів було не просто захопленням, а переросло в роботу? Спробуємо розібратись.

Хто такий відеоблогер?

Відеоблогер, або як його ще називають “влогер” - це творець інформаційного контенту у вигляді відео. Останні можуть бути як короткими роликами, так і повноцінними випусками.

Перший відеоблог з’явився у 2000 році, коли американець Адам Контрас записав звернення до своїх рідних, де повідомив про те, що пішов мандрувати країною, а кінцевою його точкою стане Лос-Анджелес.

Своєю чергою, перший канал на Ютубі з’явився через 5 років після цього - у 2005. 

Як заробляє влогер?

Свої канали на платформах можна монетизувати - це і приноситиме відеоблогерові прибуток. Так, Ютуб в середньому пропонує за 1000 переглядів від 0,5 до 10 доларів. Окрім того, не варто забувати за рекламу, спонсорські кошти та передплати. 

Тікток - король коротких роликів - персональної монетизації немає, але це не біда. Заробити там можна на прямих ефірах, рекламі, просуванні своїх товарів і послуг.

Курс для ютуберів

Інстаграм, ще одна платформа з відео, прямої монетизації також немає, однак тут можна спокійно заробляти на рекламі, яка “приводитиме” до вас нових підписників, а значить - і клієнтів.

Академія професій майбутнього пропонує онлайн курси для дітей, які допоможуть з самих ранніх років розвинути необхідні навички - у блогінгу в тому числі.

Наш курс для ютуберів розрахований на підлітків від 10 років. 

Ми допоможемо вашій дитині:

  • зрозуміти найголовніші секрети відеоблогінгу
  • навчитися говорити так, що увага аудиторії утримувалася
  • навчитися догоджати своїй аудиторії
  • зрозуміти алгоритми заробляння коштів на платформі
  • навчитися працювати з камерою та монтажем

Записуйтеся вже сьогодні, аби завтра зібрати свій перший мільйон фоловерів!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Онлайн курси