Кошторисна справа з вивченням програми АВК-5 від НЦ Гарант-Освіта

Даний курс підійде тим,хто бажає осваїти кошторисну справу, програму АВК, або підвищити свію кваліфікацію по окремим темам цього курсу.

З 21.11.2022 року стартує курсове навчання за напрямком "Кошторисна справа з вивченням програми АВК-5"..Професія кошторисника популярна дуже багато років,тому що спеціалісти потрібні на  кожному будівництві,а працювати можна як в офісі,так і віддалено з дому. Наш курс підійде як новачку,який бажає освоїти нову професію,так і працюючим спеціалістам у яких є потреба удосконалити свої знання.Кількість занять для вивчення з нуля кошторисної справи та програмного комплексу складає від 14 до 33 годин. Цей курс складається з 20% теоретичних занять та 80% практичного виконання (складання кошторисів в програмних комплексах та інше).Ми проводимо заняття як індивідуально,так і набираємо невеликі групи.Запрошуємо до нас на навчання:очно та онлайн!

А перекваліфікація працівників складає 4-10 годин, але включається лише практичне виконання завдань (складання кошторисів в програмних комплексах) і обговорення новинок чинного законодавства.

Тематика кошторисів для практичної частини вибирається згідно запитів слухача: під організацію; під види робіт, що виконує підприємство; під галузь будівництва.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Дизайн інтер'єру, архітектура, декор Нерухомість, будівництво