Як стати затребуваним дизайнером після навчання?

Як стати затребуваним дизайнером після навчання?

Рекомендації майбутнім випускникам школи дизайну для легкого старту в професії.

Одне з перших запитань, яке турбує майбутніх випускників за дизайнерськими професіями ще ДО початку навчання, це "Де потім працювати за професією і як знаходити клієнтів?"

Напрацювати репутацію професіонала і потужне портфоліо на самому початку дуже складно. Пошук перших замовлень, як і їх виконання, буде найважчою частиною на шляху.

Допомогти в цьому може вступ до середовища дизайн-спільноти.

Рекомендації, як із самого старту професійної діяльності вже вибудовувати міцний фундамент вашого особистого бренду, як дизайнера, щоб надалі вас рекомендували і попит на ваші послуги завжди був актуальним:

Власний стиль

Ви можете працювати в рамках одного стилю або практикуватися відразу в багатьох - вибір за вами. Головне - в усьому реалізуйте свою неповторність за допомогою різних відмінних "фішок"

Надавати актуальну і чітку пропозицію

Ви повинні чітко розуміти і конкретизувати, з чого складається ваша робота і наскільки оперативно і грамотно ви готові її виконати.

Тримати ініціативу

Транслюйте своїм потенційним клієнтам упевненість у власних діях і контролюйте процес - починаючи від перемовин і закінчуючи фіналом проекту.

Перевершувати очікування замовника

Робіть трохи більше і трохи швидше - і ви точно станете улюбленим фахівцем, якого залюбки радять усім знайомим і друзям!

Цей список можна доповнювати і поглиблювати. Але кожен дизайнер - це індивідуальність. Тому ви самі особисто зрозумієте, що ще вас наштовхує на зростання, як професіонала.

Завжди пам'ятайте - альтруїзм у роботі має бути в міру. Але й надмірно прискіпливим до деталей бути не варто.

А обрати, в якому саме напрямі починати свій шлях як дизайнера, можна на сайті школи-лідера в Україні з підготовки професіоналів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Дизайн інтер'єру, архітектура, декор