Англійська мова - рушійна сила в IT

Якщо ви володієте мовою на високому рівні, ви можете домовитися про більш вигідні для себе умови співпраці та отримати вигоду в майбутньому.

Англійська мова — зараз найпопулярніша ділова мова у світі. І якщо ви хочете обійняти високу посаду і приймати важливі рішення, ви повинні знати її.

Найголовніше в процесі навчання і роботи — це розуміння того, що ти робиш. Скажімо чесно, англійська мова дуже важлива в інформаційних технологіях.

Ви повинні знати англійську мову, якщо хочете:

  •  мати цікаві проекти
  •  вдосконалити свої навички
  •  заробити хороші гроші
  •  працювати без перекладача
  •  щоб обирати, з ким хочеш працювати
  •  щоб розуміти свою команду та колег
  •  подорожувати без зайвих проблем
  •  дізнаватися нову інформацію
  •  керувати проектами
  •  бути спеціалістом високого рівня

Для більшості компаній дуже важливо мати контракти з фахівцями, які володіють високим рівнем англійської мови. Клієнти зазвичай з різних країн світу, і дуже важливо саме розуміти їх потреби. І пропонувати найкраще рішення, а ключем до розуміння клієнта, є високий рівень володіння мовою.

У наш час англійська не тільки для ІТ, вам потрібна англійська, якщо ви хочете бути професіоналом у маркетингу, продажах, щоб бути хорошим SEO, розуміти бізнес-аналіз і глибоко розуміти проекти з якими працюєте.

ІТ-рекрутер використовує англійську мову під час відбору  персоналу в компанію.

PR-менеджер — працює над вдосконаленням продукту та    процесу його розробки.

Менеджер продукту — спілкується з клієнтами та проводить презентації продукту.

Менеджер проекту — працює з командою та забезпечує спілкування між клієнтами та командою.

Дизайнер —повинен добре володіти англійською мовою, щоб розуміти потреби клієнта та реалізувати їх.

Високий рівень володіння англійською мовою, відкриває для Вас вікна можливостей. Ви можете реалізувати себе, як в айті сфері, так і в інших. Ви можете працювати у будь-якій країні світу, а також у будь якій компанії, віддалено.

Вам буде достатньо вчитися 15-20 хвилин на день, щоб добре, глибоко зрозуміти основні правила і основні слова.

Зараз багато інформації англійською. Ви можете знайти професійну інформацію в США, Канаді та інших англомовних країнах.

Якщо ви хочете отримати більше знань, вам слід читати форуми та статті, де люди діляться своїм досвідом з іншими. 

Якщо ви хочете працювати з унікальною інформацією, вам слід працювати з першоджерелом цієї інформації.

Технології дуже швидко “старіють” і тому потрібно постійно оновлювати свої знання.

Щоб бути сучасним, треба знати англійську. Часто на різних проектах є багатонаціональні команди, де єдиною мовою спілкування є англійська.

Останнім часом набувають популярності міжнародні конференції, учасники яких також говорять англійською.

Якщо ви вирішили створити свій стартап або знайти роботу в міжнародній компанії, вам потрібно не тільки знати термінологію, але й знати та розуміти розмовну англійську мову.

Найголовніше — зрозуміти свого співрозмовника, на жаль, перекладач не завжди може донести суть справи. Тому так важливо знати англійську мову та професійну термінологію.

Якщо ви хочете пройти всі етапи співбесіди, ми дуже рекомендуємо підготуватися до неї англійською мовою.

Грунтовне знання матеріалу з першоджерела допоможе вам бути впевненим і не нервувати на жодному з етапів.

Ймовірно, вам буде запропоновано виконати тестове завдання англійською мовою.

Щоб підтримувати діалог з колегами, вам потрібно буде спілкуватися з ними англійською мовою. Вам не вистачить професійного словникового запасу для ведення якісного діалогу, особливу увагу доведеться звернути на побутові слова.

Швидкі розмови за чашкою кави, походи в кіно з колегами, зустрічі, будуть англійською.

На роботі, особливо якщо ви обіймаєте керівну посаду, вам доведеться їздити у відрядження. Йдеться не лише про те, щоб представити свою кандидатуру, це про те, щоб представити всю компанію потенційним партнерам чи інвесторам. Для цього вам знадобиться високий рівень знань.

Щоб займати високу посаду в компанії, потрібно мати сертифікати, проходити курси підвищення кваліфікації та брати участь у міжнародних конференціях, де можна обмінюватися досвідом та вдосконалювати свої знання.

Іноді компанії проводять внутрішнє тестування своїх співробітників, це може бути перевірка професійних навичок, а може бути перевірка  рівня володіння англійською мовою.

Підсумовуючи, яку б професійну сферу ви не обрали, англійська мова вам знадобиться всюди, якщо ви претендуєте на високу посаду та керівну позицію.

Починаючи від процесу найму персоналу, до підписання угод. Будь який з вищезгаданних процесів, буде здійснений на високому рівні, якщо Ви вільно володієте англійською мовою.

Англійська може змінити вашу кар’єру і навіть життя. Ви ніколи не пошкодуєте, що знаєте англійську, адже саме знання допоможуть вам успішно спілкуватися у світі, а також зроблять ваші подорожі комфортнішими.

Ми переконані, що англійська є основою навчання програмуванню. Особливу увагу приділяємо граматиці та лексиці. Ми розробили програму, яка допоможе вам вивчити основні речі без особливих зусиль. Наші тренери приділяють особливу увагу технічній термінології, оскільки це дуже важливо для майбутніх професіоналів та співбесіди.

Innovation Education — це доступність освіти для кожного!

Читайте більше в нашому блозі https://innovationeducation.academy/blog/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Digital marketing, SMM, SEO Project management, управління проектами Продажі, переговори, робота з клієнтами